• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pensilvanya’daki zat örgüt lideri

Yeniakit Publisher
2014-08-26 08:23:00 - 2014-08-26 10:40:48
Pensilvanya’daki zat örgüt lideri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, il merkezinde düzenlenen toplantıda, Fetullah Gülen’in herhangi bir cemaatin değil, devleti ele geçirmeye dönük bir örgütün lideri olduğunu söyledi.

ARDA ŞİMŞEK / İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan adaylığı ve paralel yapıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘MUHALEFET ANLAYIŞI GÜLEN’E İHALE EDİLMİŞ’

CHP ve MHP’nin son dönemlerde muhalefet anlayışlarını bütünüyle Pensilvanya’ya ihale etmiş durumda olduğunu belirten Babuşçu, Pensilvanya’daki zat, herhangi bir dini hizmet cemaatinin değil, devleti ele geçirmeye dönük bir örgütün lideridir. Paralel yapının tehdit ve şantajlarına boyun eğmemiz, onlarla herhangi bir şekilde uzlaşmaya veya işbölümüne gitmemiz asla söz konusu olmaz ve olmayacaktır” dedi.

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan adaylığını da değerlendiren Babuşcu, yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız ifadelerini kullandı. Babuşcu, “İnşallah Çankaya’da Erdoğan, Başbakanlıkta Davutoğlu’yla Türkiye’miz çok daha büyük hedeflere koşacak” ifadelerini kullandı.

‘EN AŞAĞILIK DARBELERİ TEZGÂHLADILAR’

“Siyasetle alakamız yok, devleti ele geçirmeye çalışmıyoruz diyenler, bu ülkenin seçilmiş hükümetine karşı en aşağılık darbeleri tezgahlamaya kalktılar” şeklinde konuşan Aziz Babuşcu, hoşgörü ve diyalog hareketi olduklarını söyleyenlerin hoşgörülerinin Filistin’de katliam yapanlara, Müslümanlara zulmedenlere mahsus olduğunu belirterek, “Bu nasıl hoşgörü ki, ağızlarından beddualar düşmüyor. O kadar tek taraflı bir hoşgörü ve diyalog içindeler ki, düşünün, BBC’de bile ‘Pensilvanya hiç değilse arada sırada İsrail’i de eleştirir gibi yapsın ki inandırıcılığı olsun’ türünden yorumlar yapıldı” ifadelerini kullandı.

Babuşcu, paralel yapının bu kadar deşifre olmasına rağmen, hâlâ yalan söyleyerek milleti kandırmaya çalıştığını da dile getirdi.

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23