• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralel'in kaçak yurdu cami oldu!

Yeniakit Publisher
2015-08-04 21:08:00 - 2015-08-04 21:33:58
Paralel'in kaçak yurdu cami oldu!

Paralel yapının yayın organları belediye arsasına yaptıkları kaçak, imarsız, iskânsız öğrenci yurdunun mühürlenmesi üzerine "Kütahya Valisi cami kapattı" yalanına sarıldı. Yalan ortaya çıkmaması için kapatılan yurdun resmini yayınlamaktan kaçınan paralel medya okuyucularını aptal yerine koyuyor.

Hiçbir itibarı kalmayan FETÖ medyası, halktan topladığı himmet, zekat ve haraç paralarıyla bedava dağıttıkları paralarla devletle savaşmaya devam ediyor. Son dönemde PKK'nın sesi haline gelen FETÖ medyası, devletin kamu görevlilerini de hedef göstermekten çekinmiyor.

4 GÜNDÜR AYNI YALANI SÜRDÜRÜYORLAR

Belediye arsasına yaptıkları kaçak, imarsız, iskansız yaptıkları öğrenci yurdunun mühürlenmesi üzerine "Kütahya Valisi cami kapattı" yalanına sarıldı. Yalan ortaya çıkmaması için kapatılan yurdun resmini yayınlamaktan kaçınan Zaman gazetesi, 4 gündür Kütahya Valiliği'nin tüm açıklamalarına rağmen yalanı sürdürerek okurlarını aptal yerine koyuyor.

KAPATILAN CAMİNİN(!) FOTOĞRAFINI NEDEN YAYINLAMIYORSUNUZ?

FETÖ medyası ve sosyal medyadaki tetikçileri 4 gündür "Kütahya Valisi cami kapattı" yalanını sürdürüyor. Fetullahçı müridler de bu yalanı yaygınlaştırırken "peki bu caminin fotoğrafı nerede" diye sormuyor. Soramazlar, çünkü ortada bir cami yok. Mühürlenen Gülen örgütünün Kütahya'da belediye arsasına kaçak ve imarsız olarak yaptırdığı Hisar Yurdu binası. Yurt binasının içindeki mescidi cami kapattıldı şeklinde okurlarına duyuran FETÖ medyası, yalanda sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.

KÜTAHYA VALİSİ: "BELEDİYENİN MÜHÜRLEDİĞİ BİNA CAMİ DEĞİL KAÇAK YURT!"

"Şehir merkezinde 6 katlı yurt binasının giriş katında mescit olarak kullanılan bir bölüm var. Burası minaresi olan müstakil bir mescit değil. Yurt binasının giriş katındaki bir bölüm. Bu binanın inşaat ruhsatı ve iskanı yok. yok. Belediye bu binayı mühürlüyor. Bina mühürlendiği için Mescide giriş çıkış da mümkün olmuyor. Buradaki müftülük personelini başka bir camimizde görevlendirdi."

BELEDİYENİN ARSASINA KAÇAK YURT YAPMIŞLAR

"Belediyenin arsasına kaçak yurt yaptık, bu yüzden mühürlediler" diyemedikleri için "Valilik cami kapattı" yalanına sığınıyorlar. Yurdun yapıldığı arsanın bir bölümü belediyeye ait. Belediyeden izin almadan, imarsız ve iskansız bir inşaat başlatılmış. Bir ay içinde bu binanın durumu belediye tarafından tekrar gündeme alınacak. İmar kanununa göre gereği yapılacak.

BİRÇOK CAMİYE DESTEK VERDİK, KENDİ BİNAMIZI MÜFTÜLÜĞE TESLİM ETTİK

"Vali camiyi kapattı" gibi vicdansız bir iftira olabilir mi? İlimizdeki Ali Paşa Camii'nin yanındaki İl Özel İdaresi'ne ait binayı Müftülüğümüze tahsis etti. Pazar yerine düzenleme yapıp, din görevlisi atayarak namaz kılınabilir hale getirdik. Elimizdeki imkanları din hizmeti için seferber ediyoruz. Camiye karşı olmak ne demek? Çıkarları zedelendiği için halkı bize karşı galeyana getirmek için böyle yöntemlere başvuruyorlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23