• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralelciler bu saldırının hesabını verecek

Yeniakit Publisher
2014-11-21 23:44:00 - 2014-11-22 08:29:23
Paralelciler bu saldırının hesabını verecek

Paralel yapının yayın organlarından Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın, gazetemiz muhabiri Mehmet Özmen’e yönelik yaptığı saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor.

İSMAİL KAÇAR / ANKARA - Paralel yapının yayın organlarından Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın, gazetemiz muhabiri Mehmet Özmen’e yönelik yaptığı saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda paralel yayın organlarının, yayın politikası olarak saldırılarını arttırdığını belirten sarı basın kartı sahibi ve gazeteci AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, “Dumanlı’nın çıkıp özür dilemesi lazım. Bu şekilde bağırıp çağırmasıyla zaten haksızlığını kendisi ortaya koyuyor. Burası bir hukuk devletidir. Zamanı geldiğinde bunun hesabını verecekler” dedi.

DUMANLI ÖZÜR DİLEMELİ

Ekrem Dumanlı’nın çıkıp özür dilemesi gerektiğini belirten Rıfat Sait, “Bir basın çalışanına karşı bu şekilde bir hareket içine girmesini tasvip edilebilir bir şey değil. Kendisi malum medyanın başındaki adam ve bir gazeteci. Kendisi de daha önce defalarca bu şekilde sorular sormuştur. Akit gazetesi muhabiri görevini yapıyor. İşinin gereği olarak da soru soruyor. Yoksa öyle bir şey nezaket çerçevesinde cevaplarsın ya da geri çevirirsin. Vurmanın, kırmanın hiçbir anlamı yok. Ben gazeteci bir milletvekili olarak, Dumanlı’yı kınıyorum. Dumanlı’nın çıkıp özür dilemesi lazım. Hem gazeteciden hem de halktan. Bu şekilde bağırıp çağırmasıyla zaten haksızlığını ortaya koyuyor” dedi.

HESABINI VERECEKLER

17 Aralık’tan sonra Dumanlı’nın başında olduğu yayın organının ve bunlara yakın diğer yayın organlarının, yayın politikası olarak iyice saldırgan bir tavır içine girdiklerini belirten Rıfat Sait, “Sanki sonlarının geldiğini gördüler ve bir anda paniklediler. Ne demek bir gazetecinin gömleğini yırtmak, bir gazeteciye saldırmak. Zamanı geldiğinde bunun hesabını verecekler. Burası bir hukuk devleti” ifadelerini kullandı.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23