• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralelci Faruk Arslan ‘Frank’ oldu!

Yeniakit Publisher
2014-09-01 16:05:00 -
Paralelci Faruk Arslan ‘Frank’ oldu!

Paralel yapının ‘Kanada İmamı’ gazeteci – yazar Faruk Arslan, yazışmalarında ‘Frank’ ön ismini kullanmaya başladı.

SALİM KURŞUN / ANKARA - Paralel yapının ‘Kainat İmamı’ Fetullah Gülen’in Pensilvanya’dan sonraki durağı olacağı konuşulan Kanada’daki ‘Cemaat’ yapılanmasını organize eden Arslan’ın neden böyle bir tercihte bulunduğu bilinmiyor. Ortaya koyduğu haber ve çalışmalarında Hıristiyanlığa ilgisini saklamayan ve ‘Mesih’ üzerine kalem oynatan Frank Faruk Arslan’ın Hıristiyan olup olmadığı merak ediliyor.

KEHANETLERİ TUTMADI ZIVANADAN ÇIKTI…

17 Aralık’tan itibaren iflah olmaz bir hükümet karşıtlığı sergileyen Frank Faruk Arslan, 3 Mart ve 10 Ağustos seçimlerine yönelik kehanetlerinin de hiçbirisini tutturamadı; bunun üzerine hakaret ve küstahlığa sarıldı; Erdoğan’a oy veren vatandaşları, ‘Nemrud’un ateşine odun taşıyanlar’ ve twitter üzerinden çalışma yapan paralelcileri ise ‘ebabil kuşları’ olarak niteledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi sürerken herkesi saat 17:00’ye kadar Salat’ı Terficiye duası okumaya davet eden Arslan’ın, sonuçların açıklanmasının ardından ise türlü çirkefliklere yeltendiği görüldü.

FRANK FARUK ARSLAN KİMDİR?

Toronto Belediyesi’nin Sosyal Planlama Departmanı’nın Yeni Gelen Kadınlar Merkezi ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Kazanım’ adlı projede Sosyal Araştırmacı ve Sosyolog olarak görev yaptığı bilinen Arslan, aynı zamanda Kuzey Amerika Medya Birliği’nin de (MANA) başkanı. Aslen Çorumlu olan Arslan, Astsubay Okulu mezunu. Zaman Gazetesi’nde muhabirlik ve haber müdürlüğü yapan Arslan, Cihan Haber Ajansı’nın Azerbaycan temsilciliği ve Zaman Gazetesi Kanada temsilciliği de yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23