• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Paralel polisler' o milyonları nereden buldu?

Yeniakit Publisher
2015-05-25 10:06:00 - 2015-05-25 10:25:10
'Paralel polisler' o milyonları nereden buldu?

Dokunulmazlık elde edip, Silivri'den kurtulmak isteyen Paralel Yapı üyesi polisler, seçim kampanyalarına oluk oluk para akıtmaya başladı. Ek geliri olmayan polislerin milyonluk seçim harcamaları yapmaları akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Dokunulmazlık zırhına bürünerek hapisten kurtulmak isteyen Paralelci polisler, tek kuruş gelirleri olmamasına rağmen milyonlarca liralık seçim harcaması yapıyor.

17-25 Aralık sürecinde aktif rol alan Paralel Yapı’ya mensup polisler İstanbul ve Ankara’daki seçim bölgelerinden birbirlerine rakip olmayacak şekilde aday oldular. Dokunulmazlık elde edip hapisten kurtulmak için milletvekili adayı olan Paralelci polisler, seçim kampanyalarına oluk oluk para akıtmaya başladı. Meslekten ihraç edildikleri günden beri tek kuruş gelirleri olmayan paralelci eski polis şeflerinin milyonlarca liralık seçim kampanyası yapması akıllara “Bu harcamaları nasıl yapıyorlar?” sorusunu getirdi.

SERVET HARCIYORLAR

Paralel Terör Örgütü’nün polisleri Ali Fuat Yılmazer, Yakub Saygılı, Yurt Atayün ve Nazmi Ardıç hapisten kurtulma umuduyla büyük paralar harcıyor. Afişler, billboard ilanları ,seçim otobüsleri, sosyal medya kampanyası, TV-Radyo reklamları  ve onlarca büro için milyonlarca lira saçan eski polis şefleri bu paranın kaynağını açıklayamıyor.

17-25 Aralık Darbe Girişimi sonrası meslekten ihraç edilen polis şeflerinden sadece Ali Fuat Yılmazer’in emekli maaşı var. Meslekten ihraçlarına kadar ortalama 4 bin lira maaş alan diğer polis şeflerinin ise tek kuruş geliri yok. Paralel Yapı’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan Yılmazer’in oturduğu 3 milyon dolarlık villa da daha önce gündeme gelmişti. (Güneş)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23