• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özyakup, West Ham United’ın teklifini reddetti

Yeniakit Publisher
2016-05-26 14:50:00 -
Özyakup, West Ham United’ın teklifini reddetti

Şenol Güneş, şampiyonlukta büyük pay sahibi olarak gördüğü Atiba ve Oğuzhan’ın transferi için “Kesinlikle hayır” diyerek kapıyı sonuna kadar kapattı. Gökhan içinse “Satılabilir” raporu verdi. Öte yandan Oğuzhan Özyakup, West Ham United’ın teklifini geri çevirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in, West Ham forması giydirmek istediği 3 yıldızından, 2’si için ayrılık vizesi vermedi.

Sabah'ın haberine göre Güneş, şampiyonlukta büyük pay sahibi olduklarını düşündüğü Atiba ve Oğuzhan’ın transferine sıcak olmadığını net bir şekilde dile getirirken, Gökhan Töre’nin satılabileceğini söyledi. Bir yıldır İngiliz kulübüyle flört eden Gökhan Töre prensipte transfere ‘evet’ dedi. Ancak Beşiktaş ile West Ham arasında pazarlıklar sürüyor. İngilizler’in en son 13 milyon Euro’ya kadar çıktığı, Beşiktaş’ın ise 15 milyon Euro’da ısrar ettiği öğrenildi. Bu transferin bugün-yarın kesinleşmesi bekleniyor.

KAFASI KARIŞTI

Oğuzhan, transferle ilgili görüşme yaptığı eski hocası Bilic’e “İlginize teşekkür ederim. Ama ben Beşiktaş’ta kalıp Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı istiyorum” derken, teklif karşısında Atiba’nın kafası karıştı.

Beşiktaş’ta hayatının en mutlu günlerini yaşayan, oğlu Noah’tan sonra ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kanadalı yıldız, takımdaki diğer oyunculardan az para kazandığı için teklifi değerlendirmeye aldı. Ancak Atiba’yı bırakmamakta kararlı olan Güneş ve Orman, karakteri ile de örnek bir isim olan yıldızın, 1.2 milyon Euro civarında olan ücretinde düzeltme yapılmasını kararlaştırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23