• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özel Harekat'a büyük terbiyesizlik!

Yeniakit Publisher
2017-09-11 18:48:00 - 2017-09-11 18:58:48
Özel Harekat'a büyük terbiyesizlik!

Show Tv'nin Kalp Atışı dizisinde Polis Özel Harekat'ın tokatlanması halkı isyan ettirdi. Emekli Özel Harekatçılar Derneği üyeleri TV önüne siyah çelenk bıraktı.

Show TV'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinin 10. bölümünde bir sahne halkı isyan ettirdi. Polis Özel Harekat memurunun tokatlandığı sahneye sosyal medyadan tepki yağdı.

SALDIRGANA DEĞİL DOKTORLARA MÜDAHALE

Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen özel harekatçıların saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü.

KİMSE BU SAHNELERE BİR ANLAM VEREMEDİ

Dizide senaryonun seyri ve dizideki özel harekat timlerinin davranışları ise halkta Polis Özel Harekat'ın ismini lekelemek için bu sahnelerin bilerek çekildiği algısı oluştu.

EMEKLİ ÖZEL HAREKATÇILAR DERNEĞİ'NDEN BÜYÜK TEPKİ: AFFEDİLEBİLİR BİR TARAFI YOK!

Tüm Emekli Özel Harekatçılar Derneği Başkanı Uğur Yenen, burada yaptığı açıklamada, hayatın olağan akışı içerisinde böyle bir sahnenin yaşanamayacağını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Konu ile ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren Yenen, bayrağı indirtmemek, ezanı susturmamak, vatanı böldürtmemek ve millete diz çöktürtmemek için son iki yılda 100’den fazla şehit, 200’den fazla gazi verdiklerini anımsattı.

"15 Temmuz hain FETÖ/PDY darbe girişimi sırasında yakaladığı hainlerin üzerindeki şerefli Türk askerinin asil üniformasını çıkartıp daha sonra hainleri yere yatırmış bu kahraman Türk polisine atılan yumruğun, senaryo dahi olsa affedilebilir bir tarafı yoktur." diyen Yenen, dizinin yayından kaldırılması ve özür dilenmesi çağrısı yaptı.

Dernek üyeleri daha sonra televizyon binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23