• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Osmanlı tokadı' Kemalist Yılmaz'ı rahatsız etti

Yeniakit Publisher
2018-02-16 10:41:00 - 2018-02-16 11:21:27
'Osmanlı tokadı' Kemalist Yılmaz'ı rahatsız etti

Laik yobazlığın 'Sözcü'sünün "Bidon Kafa"sı, her zamanki gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemlerinden rahatsız oldu. Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında onlarca yıl önce gerçekleşmiş bir olay üzerinden Erdoğan'ı eleştirdi.

Laik yobazlığın emsal kalemlerinden Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında yıllar önce yaşanan ABD Ankara Büyükelçisi Robert Commer'ın ODTU'de aracının yakılmasını anımsattı. Özdil, bu olayın sonunu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'li asker için kullandığı "Bunların hiç Osmanlı tokadı yemediği belli" sözüne bağladı. 

İşte Özdil'in yazısının ilgili bölümleri:

"(...) Bir gün… 06 001 CA plakalı siyah Cadillac, rektörlüğün önüne parketti. Sekiz silindirli zırhlı makam aracının sağ arka koltuğunda Robert Commer oturuyordu. ABD Ankara Büyükelçisi'ydi. Gizli saklı değil, harbi harbi CIA casusuydu.

(...) ODTÜ rektörüne öğle yemeğine gelmişti. Öğrenciler Cadillac'ın etrafını sardı, aslında otomobili araklayıp elçiyi yaya bırakarak madara etmeyi düşünüyorlardı ama, kontak anahtarını alamadılar, hobaraaa, ters çevirip yaktılar. ABD elçisi pencereden seyrediyordu, kalbi kırıldı, “kuruluşuna bizzat Birleşik Amerika'nın dostane destek sağladığı bu üniversitede böyle bir hadisenin cereyan etmiş olması, bilhassa şayanı teessüftür” dedi. Nankörler demek istiyordu yani… 

(...) Cadillac'ı ters çeviren öğrencilerden ikisi asıldı, ikisini jandarma öldürdü, üçünü polis öldürdü, gerisi hapse tıkıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Biri Sinan'dı.

(...) Cadillac meselesinden sonra arkadaşlarıyla birlikte Nurhak Dağları'na tırmanmış, kubbe'yi basmaya kalkmıştı. Kubbe, Kürecik'teki Amerikan radar istasyonuydu.

Sinanlar işte bu radara gidiyordu. “İnekli” köyünün muhtarı ihbar etti. Jandarma tarafından çembere alındılar. “Biz bu memleketin çocuklarıyız, tam bağımsız Türkiye” dediler ama, nafile, hepsi katledildi.

Radar kurtulmuştu. Şükürler olsun. Sayın hükümetimiz çok sevindi, sayın hükümetimiz çok sevinince sayın ahalimiz de çok sevindi.

Öğretmen annesi babası, evlatlarının cenazesini almaya geldiler. Annesi, sayın ahalimize şu tarihi sözleri söyledi: "Bu, oğlum Sinan… Bunlar da, onun arkadaşları… Onlar da benim oğullarım… Bu çocuklar, bu oğullar, bu ülkeyi, halkı, sizleri sevdiler. Başka bir istekleri yoktu. Her biri birer dehaydı. Her biri üstün zekalı, güzel çocuklardı. Dileselerdi, düzenin adamı olsalardı, şimdi burada cansız yatmazlardı. Birer milyoner olurlardı. Ama onlar halkı, sizleri sevdiler. Sizin sorunlarınızı omuzladılar."

*

Sayın ahalimiz dinledi dinledi dinledi, sonra din sömürücüsü partilere oy vermeye devam etti.

*

Sinanlara kıyanlar, daima, muhafazakar adı altında bu memleketi Amerikalılara peşkeş çeken din sömürücüsü siyasiler oldu.

*

Şimdi diyorlar ki, Kürecik'i kapatırız, İncirlik'i kapatırız, Amerikalılara Osmanlı tokadı vururuz filan… Hadi len!" 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23