• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Osman Gökçek'ten CHP'li Murat Emir hakkında suç duyurusu

Yeniakit Publisher
2016-10-28 09:20:00 - 2016-10-28 11:29:48
Osman Gökçek'ten CHP'li Murat Emir hakkında suç duyurusu

ATO Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, kendisi hakkında asılsız bir iftirada bulunan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Ankara Ticaret Odası'nda 11 yönetim kurulu üyesinden 9'u istifa etti. Ardından ATO Başkanı Salih Bezci, basına kapalı yönetim kurulu toplantısında istifasını sundu.

Bu kararın ardından Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ATO Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. 

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir çirkin bir iftirada bulunarak 'ATO Başkanı Salih Bezci'nin baskı ve şantajla istifa ettirildiğini' ileri sürdü.

Beyaz TV Ana Haber'e canlı yayın konuğu olan Osman Gökçek CHP'li vekilin iddiasına çok sert karşılık verdi. 

'YARIN MAHKEMEYE VERİYORUM'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Murat Emir'i şahsen tanımadığını söyleyen Gökçek 'Söylemiş olduğu konular çok havada eğer böyle bir iddiada bulunduysa kendisini yarın sabah itibariyle mahkemeye veririm. Mutlaka bir bildikleri vardır. Kimlere baskı yaptıysak, kimlere bir müdahalemiz olduysa bunları ispatlar kocaman milletvekili. Sizin vasıtanızla bu hadiseyi duyuyorum kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını söylüyorum. Yarından itibaren kendisini mahkemeye vereceğim' dedi.

Osman Gökçek devamında şunları söyledi;

Bir insan bir yere aday olabilir bunu çekemiyor olabilirsiniz. Siyasi görüşlerimiz de farklı olabilir. Ama bir hadise olduğu zaman hemen bunda baskı var demenin bir anlamı yok. Benim ATO meclis üyesi olmam için bana oy atan bütün üyeler farklı görüşlerden. Size şöyle söyleyim; Hristiyanlara yayın yapan bir radyo dahil olmak üzere bize oy kullandı. Yani burası farklı dinlere mensup kişilerin oy kullanarak geldiğiniz bir yer. Şimdi burada gayet meşru bir şekilde seçilip gelmişsiniz. 188 tane meclis üyesi var bunlardan da bir tanesi benim. Bu insanların her biri farklı bir sektörden geliyor. Bu insanların iradesine ipotek koymak bu insanları baskı altında tutmak öyle söylendiği gibi olacak bir durum değil. Bunlar tamamen havada kalan görüş ve beyanlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23