• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ömer Tuğrul İnançer'den tasavvuf sohbeti

Yeniakit Publisher
2015-11-26 19:48:00 -
Ömer Tuğrul İnançer'den tasavvuf sohbeti

Ümraniye Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında birbirinden değerli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kültürel etkinliklerin bu seferki konuğu,  Tasavvuf Dünyası’nın ünlü ismi Ömer Tuğrul İnançer oldu.

Ümraniye Belediyesi, ağırladığı değerli sanatçı ve düzenlediği programlarla Ümraniyeli vatandaşların kültür-sanat hayatına renk katmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Tasavvuf Dünyası’nın ünlü ismi mutasavvıf ve müzisyen Ömer Tuğrul İnançer, Ümraniyeliler ile Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. Dinleyen herkesi, kendi iç dünyasında derin bir yolculuğa çıkaran İnançer; Ümraniyelilere duygu dolu dakikalar yaşattı.

   Süleyman Çelebi’nin mevlid-i şerifi ile devam eden sohbette Ömer Tuğrul İnançer, Peygamber efendimizin manevi şahsiyetini ve gönül dünyasında ki yerini izleyicilere aktardı. İnançer; “Peygamber Efendimizin hayatının asırlarca en etkili şekilde anlatılmasını sağlayan Mevlid-i Şerif Osmanlı'nın İslamiyet ve Peygamberimiz ile alakalı ilk ve en önemli yorumudur. Mevlid-i Şerif 700 yıldır sadece ulemanın değil, havasın yani halkın da okuduğu güçlü bir eserdir. Hazreti Peygamberde insanın kendisini aramasıdır”  diyerek sözlerini noktaladı.

Karşılıklı görüşlerin ifade edildiği söyleşinin ardından İnançer, sorulan soruları kendine has üslubuyla yanıtladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23