• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğul Ladin: Filistin'e ihanet ettiler

Yeniakit Publisher
2017-12-13 17:21:00 -
Oğul Ladin: Filistin'e ihanet ettiler

El Kaide örgütünün yayın organı Es Sahab Medya, Usame bin Ladin'in oğlu Hamza bin Ladin'e ait yeni bir yazılı açıklama yayınladı.

Açıklamanın konusu ABD Başkanı Donald Trump'ın gündemi belirleyen Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmasına yönelik kararıydı.

"Muhakkak Filistin ve Mescid-i Aksa İslam ümmetinin öncelikli meselesidir. Bu mesele Müslümanlar arasında önemli ve büyük yere sahiptir." ifadeleri ile başlayan açıklamada Suudi Arabistan hanedanlığına çok sert eleştiriler yöneltildi.

"FİLİSTİN'İ SAVUNUYORMUŞ GİBİ YAPIYORLAR"

Suudi Arabistan kurucusu Kral Abdulaziz ve hanedanlığın İsrail devletinin kurulmasına destek verdiğini ileri süren bin Ladin, resmi arşivlerde yer almayan bir ifadeyi de açıklamasında paylaştı:

"Hainler, işbirlikçiler ve Filistin’i satanlar, yönettikleri halkalara Filistin’i savunuyormuş gibi yaparak işbirlikçiliklerini örtmeye çalışmaktadır. Peki kim bunlar: Suudi hanedanlığı(ailesi) ve onların büyüklerinden olan Kral Abdulaziz.(Suudi Arabistan’ın kurucu kralı) Hatta kendisi hakkında Suudi resmi arşivlerinde şöyle yazmaktadır: ‘Gerçekten Filistin meselesi onu telaşlandırmaktaydı. Onun bakış açısına göre meselenin çözümü şu idi: 'Yahudilerin terk ettikleri ülkelerine geri dönmesi. Kralın Filistin’deki Arap liderler ile sıkı ilişkisi bulunmaktaydı ve onlara mal ve silah yardımı yapmaktaydı.'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu sadece resmi arşivlerde bulunan bir kısmıydı. Suud ailesinin evlerinde, aileden çalınmış bazı tablolarda ve sarayının kapısında da aynı söylemler yazılmış bulunmaktaydı. Korkudan mı taltiften mi bilinmez fakat Suud ailesinin bu söylemleri kayıt altına alınmadı. Bu bilgiler Suud hanedanı dışında güvenilir ve bağımsız bir kaynaktan alınmıştır."

"OSMANLI'NIN DAĞILMASINA YARDIM ETTİLER"

Suudi Arabistan'ın yakın tarihi hakkında yalan dolu bilgilerin yer aldığını iddia eden Bin Ladin,  'Suudi hanedanlığının Osmanlı’nın dağılmasına ve İslam alemini paramparça olmasına yardım ettiğini' söyledi.

Mepanews 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23