• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ödlek Netanyahu: Sivilleri yanlışlıkla öldürüyoruz!

Yeniakit Publisher
2014-07-11 22:47:00 -
Ödlek Netanyahu: Sivilleri yanlışlıkla öldürüyoruz!

Terörist İsrail'in Başbakanı Netanyahu, Filistin'de sivilleri yanlışlıkla öldürdüklerini açıkladı. Netanyahu uluslararası baskının kendilerini durduramayacağını da söyledi.

Netenyahu açıklamasında şu anki saldırılarının 2012'deki operasyondan çok daha şiddetli olduğunu söyledi: "Gazze'de 1000'den fazla hedef vurduk. Hamas için güvenli hiçbir yer bırakmayacağız. Hamas'ın liderlerinin saklayabileceği hiçbir yer yok. 2012'de gerçekleştirdiğimiz 'Bulutların Sütunu' operasyonundan katbekat şiddetli bir operasyın düzenliyoruz."

"SİVİLLERİ YANLIŞLIKLA VURUYORUZ"

İsrail Başbakanı, hedeflerinin Hamas yetkilileri olduğunu söyledi, Hamas'ı sivillerin arkasına saklanmakla suçladı:

"Hamas liderleri ve savaşçıları sivillerin arkasında saklanıyor. Biz demir kubbe savunma sistemini kullanıyor ve geliştiriyoruz. Onlar ise sivillerin arkasında saklanıyor. Gazze'de siviller öldüğünde onları yanlışlıkla vurmuş oluyoruz. Asıl hedefimiz Hamas ve liderleri."

"HİÇBİR ULUSLARASI BASKI BİZİ DURDURAMAYACAK"

Netenyahu uluslararası toplumun saldırılara yönelik tepkisini de yok saydı:

"Bir çok ülkenin başkanıyla görüştüm. Obama, Merkel ve Holland ile görüştüm ve hepsine şunu söyledim; hiçbir ülke kendi vatandaşları üzerine füze atılırken öylece beklemez. Bizi vuranları çok şiddetli bir şekile vurmaya devam edeceğiz. Hiçbir uluslararası baskı bizi durdurmayacak. Askeri operasyonlara devam edilecek. Savunma sistemimiz sağlam ve onu geliştireceğiz. Gazze'de ölenlerden ve tüm sıkıntılardan Hamas sorumlu."

"SİZİNLE GURUR DUYUYORUM"

Binyamin Netenyahu operasyonu yürüten İsrail askerlerine de cesaret verdi:

"Vatandaşlarımızı korumak için elimizden geleni yapacağız. Hükümetin başı olarak sizinle gurur duyuyorum. Korkmayın, paniğe kapılmayın sizinle gurur duyuyorum. Kara harekatı dahil tüm seçenekleri inceliyoruz. Hedefimiz vatandaşlarımızı korumak ve bölgede güvenliği sağlamak."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23