• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O ülkede asker sokağa indi

Yeniakit Publisher
2017-05-24 16:04:00 -
O ülkede asker sokağa indi

Manchester'da dün meydana gelen terörist saldırının ardından başkent Londra’da güvenlik önlemleri artırıldı. Polislerin yanı sıra askerler de kentte tedbirler alıyor. Belirlenen şüpheli adreslere asker ve polisler baskın düzenliyor.

İngiltere’nin Manchester kentinde dün meydana gelen terör saldırısının ardından başkent Londra’da güvenlik önlemlerinin artırılacağı bildirildi.

Londra polisinden yapılan açıklamada, kentte düzenlenecek kamuya açık bütün etkinliklerde güvenlik önlemlerinin gözden geçirileceği ve spor etkinliklerinde yer alacak silahlı polis sayısının artırılacağı belirtildi.

Sokaklardaki polis ve silahlı polis sayısının da artırılacağı kaydedildi. Polislerin yanı sıra askerler de güvenlik önlemlerine katıldı. Bugün çok sayıda asker, Buckingham Sarayı ve kent genelinde konuşlandı.

Operasyonlar düzenleniyor

Polis güçleri ve askerler, ortaklaşa incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda şüpheli adreslere art arda operasyonlar gerçekleştiriliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Manchester polisinden yapılan açıklamada, Manchester Arena konser salonunda yaşanan saldırının ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, olayla bağlantılı olarak Güney Manchester bölgesinde 3 kişinin daha gözaltına alındığını bildirdi.

 

Londra polisinin açıklamasında, kamuya açık etkinlik düzenleyenler de güvenlik önlemlerini gözden geçirmeye çağırıldı.

İngiltere Başbakanlık Ofisi "10 Numara"da bayraklar yarıya indirildi.

8 Haziran'da erken genel seçime gitmeye hazırlanan İngiltere'de bazı siyasi partiler saldırının ardından seçim kampanyalarını askıya aldı.

  • Ne oldu?
  • Manchester Arena Konser Salonu'nda dün gece ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin konserinin bitiminde meydana gelen bombalı saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 22 kişi hayatını kaybetmiş, 59 kişi de yaralanmıştı. Polis, saldırganın da patlama sırasında öldüğünü açıklamıştı.
  • İngiliz polisi, saldırının failinin 22 yaşındaki Salman Abedi olduğunu bildirmişti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23