• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O bombacı DHKP-C’li çıktı

Yeniakit Publisher
2015-05-22 08:06:00 - 2015-05-22 08:06:19
O bombacı DHKP-C’li çıktı

Partisinin Sinop, Tokat ve Amasya mitinglerinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adana ve Mersin’de HDP binalarına çiçek kamufleli bombalı saldırı düzenleyen saldırganın DHKP-C ile bağlantısının ortaya çıktığını söyledi.

 HABER MERKEZİ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Sinop, Tokat ve Amasya’da halka seslendi. Adana ve Mersin’deki terörist saldırıların failinin belirlendiğini açıklayan Davutoğlu, saldırganın DHKP-C ile ilişkili olduğunu, daha önce terör örgütüne üyelikten tutuklandığını ifade etti. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerin adliyeye CHP’lileri çağırdıklarını hatırlatan Davutoğlu, “Oyunu görüyor musunuz? Maskeleri birer birer indireceğiz” şeklinde konuştu.

BOMBACI DHKP-C’Lİ ÇIKTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti’nin Sinop mitinginde konuştu. Adana ve Mersin’de HDP binalarına saldırılarda bulunan zanlının geçmişte DHKP-C’den tutuklanan bir terörist olduğunu açıklayan Davutoğlu,  “Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. HDP’nin binalarına saldırıyı yapan zanlı daha önce DHKP-C’den tutuklanan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHP’yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz? Maskeleri birer birer indireceğiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doğru dört yanlışı götürecek. 2’de 2 yapmaya var mısınız?” dedi.

“KILIÇDAROĞLU GERİDEN GELİYOR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun projesini izlerken, tebessüm ettiğini anlatan Davutoğlu, “çünkü çok geriden geliyor. Yeni bir megakent kuracakmış. Biz bunları Kanal İstanbul ile gündeme getirmiştik. Biz AK Parti olarak siyasetin öznesiyiz, onlar nesnesi...Kendisine oy veremeyen bir adamdan megakent bir proje çıkar mı? Kitap okumayan, kendisini yenileyemeyenden lider olur mu? Biz kitap da okuruz ama en önemlisi tarih yazarız” şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Davutoğlu, “Sinop 2016 başında doğalgaza kavuşuyor. Olimpik bir pist kuruyoruz. Devlet hastanesi yapıyoruz. Ilıksu Göleti proje aşamasında” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23