• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nurettin Nebati: Bahçeli Sivas'ın ötesinde hiç miting yaptı mı?

Yeniakit Publisher
2014-08-21 17:09:00 - 2014-08-21 17:19:10
Nurettin Nebati: Bahçeli Sivas'ın ötesinde hiç miting yaptı mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtladı.Nebati, Devlet Bahçeli'nin 'Erdoğan nerede miting yapacaksa biz de aynı yer, gün ve saatte yaparız" sözlerine eleştiride bulunarak 'Bahçeliye 'Sivas'ın ötesinde hiç miting yaptı m?' diye sordu.

YENİ GENEL BAŞKAN KONGRE İLE BELLİ OLACAK

Geleneklerimiz açısından yaptığımız her türlü açıklamayı çok önemli toplantılarla belirledik. Kongremiz de olağanüstü bir kongre olduğuna göre, büyük olasılıkla bugün alınacak kararlar neticesinde ortaya çıkacaktır. Yeni Genel Başkanımızı ve dolayısıyla da daha sonra olacak Başbakanımızı kongrede açıklama ihtimali çok yüksek gözüküyor. 

DERİN DEVLET, DERİN PKK İŞİ OLABİLİR

Sayın Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay'ın önümüzdeki Eylül ayından itibaren bu işin daha da hızlanacağına ilişkin söylemleri var. Tam bu söylemlerin üzerine hızlı bir şekilde bir heykelin yapılıp oraya monte edilmiş olması, ardından olayların yapılması, askerimizin şehit olması, bir teğmene silah sıkılarak şehit edilmiş olması, aynı zamanda Atatürk'ün heykellerine saldırılar düzenlenmiş olması bunu çok net olarak ortaya koyuyor. Türkiye'de hala derinler var, tamamen temizlenmemiş derin devlet var. PKK'nın derinleri var. PKK içerisinde, örgüt içerisinde bu işten nemalanan ve bu işin bitmesini istemeyen belli grupçuklar var. Dolayısıyla bu grupçukların ortaya koyduğu eylemler.

SİVAS'IN ÖTESİNDE HİÇ MİTİNG YAPTI MI?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sayın Bahçeli'nin söylemiş olduğu ifade bu mitinglerde, aynı zamanda eş zamanlı olarak bir miting tertip edeceklerine ilişkin bir ifade. Yalnız bunu sormak lazım, bugüne kadar Sivas'ın ötesinde bir miting düzenlemeyen MHP'nin acaba Sayın Cumhurbaşkanımızın Muş'ta, Hakkari'de, Şırnak'ta, Diyarbakır'da bir miting düzenlerken kendileri bu gücü, kuvveti ve sayıyı bularak bir miting düzenleyebileceklerini düşünüyorlar mı ki böyle bir iddiada bulunuyorlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23