• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan fırçayla sokakları temizledi

Yeniakit Publisher
2016-04-30 13:52:00 -
Niğde Belediye Başkanı Akdoğan fırçayla sokakları temizledi

Niğde Belediyesi'nin başlattığı 'Mahalleni Temiz Tut' projesi kapsamında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, eline aldığı fırçayla sokakları temizledi. Selçuk Mahallesi sakinleriyle beraber temizlik yapan Başkan Akdoğan, bine yakın temizlik gönüllüsü oluşturmak istediklerini söyledi.

'Mahalleni Temiz Tut' (MATUT) projesinin ilk adımı Niğde Merkez Selçuk Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Selçuk Mahallesi Ethem Onbaşı caddesinde düzenlenen programda Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve mahalle halkı itfaiyenin yıkadığı yolu fırçalarla temizledi.

Projeyi pilot mahallesi olarak Selçuk Mahallesi'nde başlattıklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Şehir olarak başta kendimiz olmak üzere oturduğumuz mekan, iş yeri, cadde ve sokak bunları temiz tutmak Peygamber Efendimiz'in hadisine de uymak manasında iman etmiş olmanın da yarısını tamamlamış manasına geliyor. Bu bakımdan Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu bu proje hakikaten takdire şayan bir proje. Aslında bu projenin ana teması şu, belediye elbette tüm caddelerimizi, sokaklarımızı temizlemekte mükellef böyle bir görevi var. Ancak biz bu temizliğe halkımızın da katılımını sağlayarak proje tamamlandığında Niğde genelinde bine yakın temizlik gönüllüsü oluşturup bu temizlik gönüllülerimizle belediye diyalog içerisin de kontak halinde şehrimizin temizliğini bütün olarak sağlamak. Amacımız ve gayemiz bu. Yani her sokağımıza o sokağımızda ikamet eden bir temizlik gönüllüsü tespitini gerçekleştirdikten sonra bu proje kusursuz bir şekilde işleyecek ve şehrimize bugün dışarıdan gelen herkes tertemiz bir Niğde olmuş diyorlar" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23