• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netaş, Expo Turkey by Qatar’da Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü Aldı

Yeniakit Publisher
2017-04-27 21:11:00 -
Netaş, Expo Turkey by Qatar’da Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü Aldı

Netaş, ürün ve çözümlerini tanıttığı Expo Turkey by Qatar fuarında ödüle layık görülen öncü Türk şirketlerden biri oldu. Fuarın Gala gecesinde düzenlenen Türkiye – Katar İş Liderleri Ödül Töreninde Netaş, Yılın Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü’nün sahibi oldu.

Türkiye’nin lider dijital dönüşüm şirketi Netaş, 19-21 Nisan tarihleri arasında Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar fuarından ödülle döndü. İki ülke iş dünyası yöneticilerini bir araya getiren fuar sırasın düzenlenen Gala gecesinde Türkiye – Katar İş Liderleri Ödülleri sahiplerini buldu. Çalışmalarının her adımında temiz çevre ve temiz sanayi kavramalarını odağına alan Netaş, Yılın Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü’nün sahibi oldu.

Türkiye’nin “bölgede teknoloji üssü” olma hedefine hizmet eden çalışmalarını Expo Turkey by Qatar’da sergileyen Netaş, Akıllı Şehirler, Akıllı Stadyum, Akıllı Eğitim çözümlerini ve VIO video iletişim ortamı, NOVA siber güvenlik ürün ailesi, Siber Operasyon Merkezi, IoT Platform gibi öncü hizmetlerini katılımcılarla paylaştı.

Netaş ArGe kültürünü doğaya yansıtıyor

Bugün 700’ü aşkın ArGe mühendisiyle akıllı binalar, işyerleri ve şehirler için teknoloji geliştiren Türkiye’nin dijital geleceğinin mimarı Netaş, ortaya koyduğu projelerle doğal kaynakların israfını önlerken doğaya zarar vermiyor, korunmasına katkıda bulunuyor. Netaş, Bölgenin bir numaralı sistem entegratörü olma hedefiyle, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda tüm faaliyetlerinde doğal kaynakların korunması, verimlilik, temiz çevre ve temiz sanayi kavramlarını odağına alıyor ve bu prensipleri kendi çalışma alanlarının ve projelerinin yönetiminde de uyguluyor. Enerji yoğunluğunu önemli oranlarda azaltan Netaş, yakın bir zaman önce, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda (SENVER) “En Verimli Endüstriyel Tesis” (EVET) kategorisinde birincilik ödülü kazandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23