• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nani Fenerbahçe'den ayrılıyor

Yeniakit Publisher
2016-05-20 16:24:00 -
Nani Fenerbahçe'den ayrılıyor

Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, sezon başında Manchester United'dan transfer edilen Luis Nani, takımdan ayrılıyor. Büyük umutlarla transfer edilen ancak takım içerisindeki tutumu sebebiyle istenmeyen adam ilan edilen Portekizli futbolcu arabasını da ülkesine gönderdi.

Süper Lig'i ikinci sırada tamanlayan Fenerbahçe'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı. Bu sezon büyük umutlar ile transfer edilen Luis Nani'nin eşyalarını topladığı ve kullandığı arabasını da ülkesine gönderdiği aktarıldı.

Sezon başından beri bir türlü kendisinden beklenen oyunu sergileyemeyen ve vatandaşı olan hocası Vitor Pereira ile sorunlar yaşayan Nani, taraftarlar tarafından da istenmeyen adam ilan edilmişti. Portekizli yıldızınlüks markalı arabasını İstanbul'daki Gümrük Müdürlüğü'nden ülkesine gönderdiği ve kendisinin de ailesiyle birlikte yakın zamanda İstanbul'dan ayrılacağı ifade edildi.

Portekizli futbolcu Başakşehir'e 2-1 yenildikleri maçın sonrasında sezon başından bu yana takım olamadıklarını ve artık şampiyonluk için çok geç olduğunu söylemişti. Bu açıklamalar hem yönetim cephesinde hem de teknik heyette rahatsızlık çıkarmıştı. Nani, Sivasspor maçı öncesinde de bazı antrenmanlara sakatlığını bahane gösterek çıkmak istememişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23