• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Sandal, Murat Boz ve Model fizy’nin dönüşünü kutluyor

Yeniakit Publisher
2016-05-27 01:55:00 -
Mustafa Sandal, Murat Boz ve Model fizy’nin dönüşünü kutluyor

Turkcell’in 4.5G teknolojisini arkasına alan fizy efsanesi, çarpıcı özellikleriyle müzik piyasasına geri döndü. Turkcell, Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından biri fizy’nin geri dönüşünü 29 Mayıs Pazar günü saat 21:00’da İstanbul’da Murat Boz’un, Ankara’da Model’in, İzmir’de de Mustafa Sandal’ın sahne alacağı konserler ile kutlayacak.

Sade ve kullanıcı dostu ara yüzüyle kısa sürede Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından biri haline gelen fizy, yepyeni video özelliğiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. fizy efsanesinin geri dönüş kutlamaları kapsamında Turkcell, 29 Mayıs’ta İstanbul Maslak Arena’da Murat Boz, Ankara Jolly Joker’de Model, İzmir Bornova Event Hall’da Mustafa Sandal’ın sahne alacağı eş zamanlı konserlere imza atacak.

Aynı anda 3 şehirde gerçekleşecek konserler için hiçbir ücret ödenmeden tüm Türkiye fizy’den canlı takip edebilecek. Aynı anda 3 şehirde gerçekleşecek konserler, fizy mobil uygulaması veya [follow=http://trcll.im/fizykonserleri]trcll.im/fizykonserleri[/follow] internet sitesi üzerinden yayınlanacak olup, tüm operatör kullanıcılarına açık olacak. Üstelik Turkcell’liler konseri izlerken mobil internet paketlerinden harcamayacak.

360 derece konser videoları çekilecek

Konserler başlamadan önce DJ’ler fizy üzerinden müzik ziyafeti yaşatırken yine konser öncesi davetliler #kalbinidinle etiketiyle fotoğraf etkinliğine katılarak Greenbox’ta birbirinden güzel fotoğraflar çektirebilecekler. 360 derece kayıt sistemi ile kaydedilecek olan bu efsane konserler VR teknolojisi ile 6 ay boyunca fizy üzerinden izlenebilecek. Baştan sona tüm konserlerin kayıtları, konser öncesi görüntüleri ise fizy’nin özel içerikleri arasında 1 sene boyunca yer alacak.  

Rakiplerinden ayrışan özellikler
Her ay yepyeni bir özelliğiyle kullanıcılarını buluşturarak mükemmel bir müzik deneyimi sunmayı amaçlayan fizy, video özelliği sayesinde kullanıcılara artık sevdikleri şarkıların videolarını izleme imkanı sunuyor. Üstelik videolar, çevrim dışı özelliği sayesinde internet bağlantısı yokken de izlenebiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kullanıcılar fizy’de kendi ruh hallerine göre müzik, zevklerine uygun öneri, akıllı arama yeteneği, sanatçı sayfaları, şarkı ve video karışık çalma listesi yaratabilme özelliklerini bir arada bulabiliyor. Kilitli ekranda ya da arka planda iken video oynatabilme özelliği de sunan fizy, son dinlenen şarkılar ve videoları listeliyor. Sade ve kullanıcı dostu ara yüzüyle kolay kullanım sağlayan fizy, bu özelliğini koruyarak çalıştığı yeni ara yüz tasarımını çok yakında sunmayı hedefliyor. Rakiplerinden farklılaşan ürün özelliklerinin yanında fizy, eskiden de olduğu gibi kendine has samimi ve esprili diliyle kullanıcılarının kalbine ulaşmayı planlıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23