• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Reşit Akçay: Taraftarın tepkisi normaldir

Yeniakit Publisher
2017-10-20 02:45:00 -
Mustafa Reşit Akçay: Taraftarın tepkisi normaldir

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 2-0 kaybettikleri Salzburg maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 2-0 kaybettikleri Salzburg maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında Salzburg'dan kötü oynamadıklarını, taraftarın 'Yönetim istifa' şeklindeki tepkisini de normal bulduğunu söyledi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, zor bir müsabaka olacağını bildiklerini belirterek, ''Rakibin oyunu bizim çözmemiz gereken bir oyundu. Mümkün oldukça ilk toplardan sonraki oyunu değiştirmemize rağmen, daha sonra kişisel hatalar ortaya çıktı" dedi. 

Akçay, Salzburg'dan kötü bir oyun oynamadıklarını söyleyerek, ''İkinci yarı takımın direncini düşecek diye beklerken düşmedi. Zaman zaman rakibin koşucu oyuncularıyla yaptıkları eylemler belli zamanlarda üstünlük sağlasa da genel anlamda rakipten çok daha aşağı oyun oynamadığımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

Oyun tarzlarının çabuk, etkili, direk, taviz vermeden ve bireysel hataların çok daha öne çıkan oyun olduğunu belirten Akçay, ''Bu oyun tarzını sürdürmeye çalışacağız ve iyiye gideceğiz. Bence bu oyun tarzını lige yansıtırsak, ligde tırmanmamız gerekiyor" dedi.

Taraftarın maç sırasında 'Yönetim istifa' diye tepki göstermesine de değinen Akçay, ''Bazı sorunlar, çözülebilir. Taraftarın tepkisi normaldir. Taraftar takımın iyi olmasını ister. Kim ona engel olduysa, ona karşı tavır geliştirir. Dikkate alıyoruz. Ben şahsen dikkate alırım. Herkes üzerine düşenden pay çıkarmalı. Ben, yönetim kurulumuzun başından itibaren camiaya hizmet etmekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Camiada birlik isteniyor. Taraftar her zaman haklı, saygı duyuyorum ve dikkate de alıyorum" ifadelerini kullandı.  


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23