• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Elitaş: Kılıçdaroğlu saçmalıyor

Yeniakit Publisher
2014-11-21 17:04:00 -
Mustafa Elitaş: Kılıçdaroğlu saçmalıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'in kendilerini izlediğine ve karıştırdığına yönelik sözlerine cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'in kendilerini izlediğine yönelik sözlerini değerlendirirken, "Saçma sapan bir iddia...Varsa ellerinde delilleri ispatlasınlar. Operasyonla gelenler, operasyon korkusunu yüreklerinde hissediyor" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASI SAÇMA SAPAN"

Elitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun iddiasını "saçma sapan" olarak nitelendirerek, ellerinde delil varsa ispatla mükellef olduklarını söyledi.

"Kılıçdaroğlu kendisi bir operasyonla geldiği için CHP'de rahatsız olan milletvekillerinin partisinden ayrılıp başka partiye gitmesini operasyonla değerlendirme durumuyla karşı karşıya" diyen Elitaş, Genel Başkan olarak başarısızlığından dolayı partinin küçülme sürecine girişinden başkalarına yük atarak, sorumluluğu başkalarına havale ederek kurtulmaya çalıştığını savundu.

"PARTİYE HÜKMEDEMEMİŞ BİR GENEL BAŞKAN"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Elitaş, "Önce kendi genel başkanlığını hakkıyla değerlendirmesi lazım. Partilileri tarafında da tartışılmalı bir haldedir. 4-4,5 yıldır genel başkan ama partiye hükmedememiş bir durumdadır" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23