• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mülteci maskeli hainler deşifre oldu

Yeniakit Publisher
2014-10-14 08:13:00 - 2014-10-14 08:10:26
Mülteci maskeli hainler deşifre oldu

IŞİD’den kaçan Kobanili Kürt sığınmacıların ve Güneydoğu’ya yerleşen Iraklı Yezidi Kürtlerin, PKK ve HDP’nin organize ettiği Kobani eylemlerine katıldığı ortaya çıktı. PKK’lı provokatörlerin yönlendirdiği şiddet eylemlerinde yaralanan onlarca Iraklı ve Suriyeli Kürdün hastanelere başvurduğu tespit edildi.

HAMİT ŞİMŞEK / ANKARA - IŞİD’in Kobani saldırısını bahane ederek Doğu ve Güneydoğu’da ortalığı savaş alanına çevirip masum insanları alçakça katleden terör örgütü PKK yandaşları ve HDP’lilerin, IŞİD’den kaçan Irak ve Suriyeli Kürtleri eylemlerde kullandığı ortaya çıktı. PKK’lı provokatörlerin yönlendirdiği şiddet eylemlerinde yaralanan onlarca Kobanili sığınmacı Kürdün ve Irak’ın Şengal bölgesinden gelen Yezidilerin hastanelere başvurduğu tespit edildi.  

HASTANE KAYITLARI HER ŞEYİ AÇIKLIYOR

Son IŞİD saldırılarından kaçıp Türkiye’ye sığınan Kobanili (Ayn el Arap) Kürtlerin ve yine geçtiğimiz aylarda IŞİD’in, Irak’ın Şengal bölgesini ele geçirmesi üzerine Güneydoğu’ya yerleşen Yezidi Kürtlerin, PKK ve HDP’nin organize ettiği Kobani eylemlerine katıldığı belgelendi. HÜDA-PAR mensuplarına, sakallı ve çarşaflı dindar Kürtlere, işyerlerine, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik saldırılarda yer alan ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle karşılaşan çok sayıda Kobanili ve Şengalli Kürt sığınmacının, yaralanmaları nedeniyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ildeki diğer bazı hastanelerde tedavi edildiği öğrenildi. Yine olaylar sırasında yaralanan çok sayıda sığınmacının da HDP’li belediyelere ait merkezlerde tedavi edildiği belirtildi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelerin kayıtları, olaylarda Türkiye’ye sığınan Iraklı ve Suriyeli Kürtlerin kullanıldığını gözler önüne seriyor. Hastane kayıtlarından, şiddet eylemlerinin yaşandığı 6-7-8-9-10 Ekim tarihlerinde onlarca yabancı uyruklu şahsın yaralanarak acil servislere kaldırıldığı anlaşılıyor. Elde edilen hastane kayıtlarına göre tedavi altına alınan Irak ve Suriyeli Kürt sığınmacılar, ateşli silah, darp veya çarpma, sert cisim ve düşme gibi nedenlerle yaralanmış. Bu ayrıntılar, sığınmacıların PKK ve HDP tarafından kullanıldığını ortaya koyuyor.

“İNTİKAMINIZI ALACAKSINIZ”

Diğer taraftan; HDP’li Yenişehir Belediyesi’nin Diyarbakır-Mardin karayolunun Karaköprü mevkiindeki sosyal tesislerinde kalan Yezidilerin, PKK’lı ve HDP’li olduğu belirtilen kişiler tarafından olayların içine çekildiği belirtiliyor. Eylemlere katılmak istemeyen bazı Yezidilerin kamptan çıkarılmakla tehdit edildiği ifade ediliyor.

YPG’Lİ TERÖRİSTLER DE KATILDI

Yine Kobani’den kaçan YPG’li teröristlerin, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa’daki saldırılarda yer aldığı belirtiliyor. YPG’li teröristlerin mütedeyyin kimliğiyle bilinen masum insanların katledildiği saldırılara da katıldığı iddia ediliyor. Hatta Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 8 Ekim’de Suudi Arabistan uyruklu Fehad İbrahim Elduveric (45) ve Suriye uyruklu Abdullah Muhammed Latif’in (43) sırf sakallı oldukları için katledilme eyleminin de YPG’li teröristler tarafından yapılmış olabileceği kaydediliyor. Yetkililerin PKK’lı vandalların sığınmacıları eylemlerde maşa olarak kullanması konusunda gerekli soruşturmayı yapması gerektiğinin altı çiziliyor.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23