• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müezzinoğlu saldırıda yaralanan polislerin durumunu açıkladı

Yeniakit Publisher
2015-04-02 01:10:00 -
Müezzinoğlu saldırıda yaralanan polislerin durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda yaralanan 2 polisi hastanede ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu saldırıda yaralanan polislerin durumu hakkında bilgi verdi.

Müezzinoğlu, Emniyet'teki saldırıda yaralanan polisleri ziyaret ettikten sonra sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Müezzioğlu, “Türkiye'nin istikrarına ve Türk milletinin huzuruna yönelik bu eylemlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Sağlık Bakanı, İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğü önünde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 2 polisi Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan, emniyet camiasına geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Bu terör eylemlerini dün ve bugün açıkçası kınıyorum. Türkiye'nin istikrarına ve Türk milletinin huzuruna yönelik bu eylemlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Şu anda yaralı olan 2 polisten 1'i olan Tayfun kardeşimiz ameliyatta, İhsan kardeşimizin de yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İhsan kardeşimizle ve eşiyle görüştüm. Sağlık durumu oldukça iyi durumda ve gerekli tıbbi tedavileri yapılıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde hem ailelerine hem de mesleklerine dönmelerini temenni ediyorum. Ameliyatta olan Tayfun kardeşimizin operasyon bittikten sonra meslektaşlarımız gerekli değerlendirmeleri yaparak, bize gerekli bilgileri verirler. Ben tabii ki, kardeşimize geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Ailelerine de kısa zamanda kavuşmalarını yine kısa sürede mesleklerine dönmelerini temenni ediyorum. Umudum o ki, şu an tıbbi anlamda her 2'si de mesleklerine dönecekler ve inşallah bu ülkenin hizmetinde bulunmaya devam edecekler” ifadelerini kullandı.

'HAFİF DERECEDE YARALANDILAR'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Rektörü ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. Saffet Tüzgen de bir açıklamada bulundu. Tüzgen, “Saat 18.00 sıralarında emniyet müdürlüğünde çıkan çatışma akabinde ateşli silahla yaralanma sonucu 2 polis memuru arkadaşımız üniversitemize müracaat etmişlerdir. Birisinin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Diğeri de ameliyattadır. 2'sinin iyi neticeleneceğini tahmin ediyoruz. İhsan kardeşimizin ameliyata ihtiyacı yoktur. Diğer arkadaşımız ameliyattır. Yarım saat sonra başarılı bir ameliyatla çıkacağını tahmin ediyorum. Yarından sonra 2'si içinde güzel sonuçlar vereceğiz. Her 2'side başından yaralanmış. Ancak az önce dediğimiz gibi çok ciddi yaralanmalar değil. En azından beyinde bir yaralanma olmadığını söyleyebilirim. Cilt ve kemik seviyesinde yaralanmalar var. Henüz tedavisi sonlanmadı” dedi.

Ajanslar

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23