• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minik yüreklerden kanser hastası çocuklara destek

Yeniakit Publisher
2017-11-21 18:00:11 -
Minik yüreklerden kanser hastası çocuklara destek

Sakarya'da özel bir eğitim kurumundaki anaokulu öğrencileri ve velileri, kanser hastası çocukları mutlu etmek amacıyla aldıkları hediyeleri KANSERDER yetkililerine teslim etti.

Sakarya'da özel bir eğitim kurumundaki anaokulu öğrencileri ve velileri, hastanede tedavi gören kanser hastası çocukları mutlu etmek amacıyla hediyeler aldı.

Okul müdürü Merve Hücüptan ve öğretmenleri ile Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği'ne (KANSERDER) gelen minik öğrenciler, koli içerisinde getirdikleri maske, iç çamaşırı, pijama takımı ve gıda yardımlarından oluşan hediyeleri dernek başkanı Nihal Akar'a teslim etti.

Dernekte toplanan çeşitli hediyeler, yetkililer tarafından hastanede kanser tedavisi devam eden çocuklara ulaştırılacak.

KANSERDER Yönetim Kurulu Başkanı Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, anaokulu öğrencilerinin "Güzellikler paylaştıkça çoğalır." sözünden yola çıkarak hastanede tedavi gören kanser hastası çocukların ihtiyaçlarını gözeterek çok anlamlı hediyeler hazırladıklarını söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu çerçevede çocukların derneklerini ziyaret ederek bu mutluluğu kendileriyle paylaştıklarını aktaran Akar, "Her yıl bu çalışmayı düzenleyen kardeş okulumuzdur Özel Mefkure Eğitim Kurumları. Bugün de çocuklarımız burada. Kendileriyle bu kış gününde minik yüreklerin ilkbahar sıcaklığında sunduğu sevgiyi paylaşıyoruz. Minik yüreklerden büyük hediyeler, büyük destekler. İnşallah bu her yerde örnek teşkil edecek. Bunun dalga dalga çoğalmasını diliyoruz. Tabii ki eğitim küçüklükten başlar. Burada velilere, okul yönetimine, bu soğukta derneğe gelerek bizi sevgileriyle ısıtan güzel yüreklere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anaokulu müdürü Merve Hücüptan da öğrenci, veli ve öğretmenleri sayesinde yardımları derneğe ilettiklerini belirterek, "Herkesin de bu duyarlılıkta olmasını diliyoruz. İnşallah her yıl gücümüz yettiği sürece yanlarındayız." dedi.

Sınıf öğretmeni Berke Eyüpler ise kanser hastası çocukların daha çok ihtiyacı olduğu malzemelerden yola çıkarak öğrenci velilerine bildirim yazısı yazdıklarını, onların da gönülden kendilerine destek olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerin bu hastalığa karşı farkındalıklarını çoğaltmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını vurgulayan Eyüpler, hediyeler içerisinde maske, gıda yardımı, pijama takımı, iç çamaşırı ve çeşitli ihtiyaç malzemelerinin yer aldığını kaydetti.

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23