• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Milli' öğretmen açığa alındı, PKK yanlıları hâlâ görevde

Yeniakit Publisher
2016-12-16 11:56:00 - 2016-12-16 23:37:23
'Milli' öğretmen açığa alındı, PKK yanlıları hâlâ görevde

İstanbul Başakşehir TOKİ Osmangazi İlkokulu’nda öğrencilerine asker selamı verdiren, görev yaptığı sınıfı Türkiye bayraklarıyla donatan öğretmen Aydın Erekmen, CHP’nin Ermeni kökenli İstanbul Milletvekili Selina Özuzun Doğan’ın hedef göstermesi sonucu görevinden uzaklaştırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ise Erekmen hakkında soruşturma başlattı. Ancak terör örgütü PKK üyeliğiyle yargılanan, haklarında hapis kararı dahi bulunan Helin Doğan ve Serkan Ayalp gibi militanlar, “öğretmen” olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda barındırılmaya devam ediliyor.

Milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirme gayesindeki öğretmenlerin üzerindeki baskı, açığa alma kararlarına kadar varmaya başladı. İstanbul Başakşehir TOKİ Osmangazi İlkokulu’nda öğrencilerine asker selamı verdiren, görev yaptığı sınıfı Türkiye bayraklarıyla donatan öğretmen Aydın Erekmen, CHP’nin Ermeni vekilinin baskısı sonucu açığa alındı. Talebelerini milli bir şuurla yetştiren öğretmen Erekmen’i kapı dışarı eden ‘Milli’ Eğitim, terör örgütü PKK üyesi olma suçundan yargılanan, haklarında hapis kararı dahi bulunan Helin Doğan ve Serkan Ayalp gibi militanları ise “öğretmen” olarak okullarda barındırmaya devam ediyor.

CHP’NİN ERMENİ KÖKENLİ VEKİLİ HEDEF GÖSTERDİ

İstanbul Başakşehir’de bulunan TOKİ Osmangazi İlkokulu’nda 2. sınıf öğretmenliği yapan Aydın Erekmen, görevde bulunduğu 2/H sınıfını Türkiye bayraklarıyla donatmıştı. Öğrencilerini geleceğe hazırlayan Erekmen, ilim aşıladığı talebeleri milli ve manevi konularda da bilgilendiriyordu. Sınıfta “Şehitler Köşesi” oluşturan Erekmen, öğrencilere asker selâmı verdirmişti. Öğrencileriyle birlikte terör örgütü PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle canhıraş bir şekilde mücadele eden Mehmetçiklere selam yollayan öğretmen Aydın Erekmen, bir anda CHP ve medyasının hedefi oldu. CHP İstanbul Miletvekili Selina Özuzun Doğan, Erekmen’in sınıfta öğrencilerle çekildiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak, “Çocuklara idam ile şov yaptıran sapkına öğretmen deyip mesleğin şerefine gölge düşürmeyin! Bu sapkın derhal çocuklardan uzaklaştırılmalıdır.”dedi. Ermeni kökenli Selina Özuzun’un hedef göstermesinin ardından CHP ve terör örgütü PKK yanlısı yayın organları Erekmen hakkında linç kampanyası başlattı. Erekmen’e ölüm tehditleri dahi yapıldı. Erekmen’in talebelerine asker selamı verdirerek kaydettiği görüntü PKK medyasında, “Öğretmen, önceki aylarda da benzer paylaşımlarda bulunmuş. 11 Kasım 2016 tarihli bir paylaşımda, yine öğrencileri ile toplu asker selamı veriyor.” ifadeleriyle haberleştirildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM, CHP-PKK LİNCİNE BOYUN EĞDİ

Konuya ilişkin TOKİ Osmangazi İlkokulu idaresi açıklama yaparak, “Konudan haberdar olduk. Araştırıyoruz. Öğretmenle görüştük. Öğretmenimizin bir izcilik faaliyeti var. İzci düğümleri ile ilgili bir çalışma yaptığını söyledi. Biz de o şekilde yorumladık” dedi. İzcilik faaliyeti gereği öğrencileriyle birlikte çekildiği fotoğrafı bahane edilerek hedef gösterilen öğretmen Erekmen, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tuhaf kararıyla açığa alındı. Ermeni Selina Özuzun, bu kararı da “Vekillerimizin çabasıyla #AydınErekmen açığa alındı. Çocuklarımızın ruhlarına ve bedenlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.” notuyla paylaştı. Erekmen hakkında Milli Eğitim Bakanlığı’nın ise soruşturma başlattığı öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP/PKK medyasının organize saldırıları sonucu Aydın Erekmen’i açığa alan Milli Eğitim, terör örgütü PKK üyeliğiyle yargılanan, haklarında hapis kararı dahi bulunan militanları okullarda barındırmaya devam ediyor.

PKK’CILIĞI TESCİLLENEN AMA ÖĞRETMENLİĞE DEVAM ETTİRİLEN MİLİTAN!

Sosyal medyada terör örgütü PKK yanlısı paylaşımlarda bulunarak güvenlik güçlerini hedef alan İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu öğretmeni Helin Doğan, Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Terörü ve teröristleri öven paylaşımları nedeniyle hapis cezası alan Helin Doğan’ın yargı süreci ise devam ediyor. 27 Mayıs 2016’da hapis cezası alan ve terör yandaşlığı tescillenen Doğan, aradan geçen 203 güne rağmen Siyavuşpaşa İlkokulu’ndaki görevinden alınmadı. Hakkında herhangi bir uzaklaştırma veya ihraç kararı verilmeyen PKK yanlısı öğretmen Helin Doğan, Siyavuşpaşa İlkokulu’nda minik yavruları zehirlemeye devam ediyor.

PKK ÜYELİĞİNDEN HAPİS YATAN MİLİTAN DA HÂLÂ ÖĞRETMEN!

Talebelerine asker selamı verdiren öğretmeni açığa alan ‘Milli’ Eğitim, İstanbul Okmeydanı Piripaşa İlkokulu’nda silahlı terör örgütü üyeliğinden tutuklanıp, bilahare tahliye olan Serkan Ayalp’i de öğretmen kadrosunda barındırmaya devam ediyor. Piripaşa İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yaptırılan Serkan Ayalp, silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle 5 Haziran 2012 tarihinde tutuklanmış ve 4 ay boyunca cezaevinde yatmıştı. “Minicik yavrularımız kimlere emanet” diyen öğrenci velilerinin şikayetlerine rağmen PKK’lı öğretmen, görevine devam ettirilmişti. Hâlâ okulda 3. sınıf öğretmeni olan Ayalp’i koruyarak, talebelerine asker selamı verdiren öğretmen Aydın Erekmen’I “suçlu” ilan edip açığa alan ve hakkında soruşturma başlatan Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yanlışlarını ne zamana kadar sürdüreceği merak konusu.

 

FARUK ARSLAN

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23