• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'li Celal Adan, referandum anketinin sonuçlarını açıkladı

Yeniakit Publisher
2017-02-18 17:34:00 - 2017-02-18 18:13:14
MHP'li Celal Adan, referandum anketinin sonuçlarını açıkladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP'nin yeni anayasa konusundaki kararının devlet ve millet adına verildiğini ifade ederek, "Bize gelen bilgiler 'Evet' önde şu anda" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, referandum süreci ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Adan, "Partiniz anket çalışmaları yapıyor mu?" sorusuna "Bize gelen bilgilere göre 'Evet' önde şu anda" şeklinde yanıt verdi.

Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki toplantıda konuştu. Referandum sürecinde "hayır cephesinin" yaptığı tek şeyin gürültü ve kavga çıkarmak olduğunu söyleyen Adan, "Gürültüye de yaygaraya da dedikoduya da pabuç bırakmayacağız" diye konuştu.

"MİLLET VE DEVLET İÇİN VERİLMİŞ BİR KARARDIR"

Referandumda millet ve devlet için bir karar verdiklerini ifade eden Adan, AK Parti ile birlikte kampanya yürütülecek iddialarına da açıklık getirdi. Bahçeli'nin açıklamalarının gerekirse birlikte olmakta mahsur olmadığı yönünde olduğunu belirten Adan, her iki partinin de ayrı ayrı kampanya yürüteceğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Gaziosmanpaşa'da bir mahallede çalışma yaparken elbette oturur çay içeriz, belki siz şu mahalleye gidin biz de bu mahalleye gidelim diyebiliriz. Böyle bir şekilde değerlendirmek lazım. Faaliyetler devam ederken ortaya çıkacak şartlara göre değerlendirilmesi konusunda bir iradeden bahsediliyor. Bildiğiniz gibi Sayın Başbakan Binali Bey de bir açıklama yapmıştı. Onlar kendi kampanyalarını ayrı yapacaklar biz kendi kampanyamızı ayrı yapacağız. Eğer bir faaliyet alanında karşılıklı görüşmelerin sonunda makul bir şey doğarsa onda da beraber olmakta bir mahsur olmadığını ifade etmektedir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"EVET ÖNDE"

Adan, "Partiniz anket çalışmaları yapıyor mu?" sorusuna "Bize gelen bilgiler 'Evet' önde şu anda" şeklinde yanıt verdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23