• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'de muhaliflere duygusal mesaj

Yeniakit Publisher
2015-11-25 08:40:00 -
MHP'de muhaliflere duygusal mesaj

Muhalefetin çalışmalarını yakından takip eden MHP Genel Merkezi, internet ortamında örgütlenen parti içi muhalefeti, kan davası mantığı ile hareket edilmemesi ve partiye sahip çıkılması konusunda uyardı.

MHP Genel Merkezi, internet ortamında örgütlenen parti içi muhalefeti, kan davası mantığı ile hareket edilmemesi ve partiye sahip çıkılması konusunda uyardı. Sinan Oğan'dan sonra Meral Akşener'in de 30 Kasım'da adaylığını açıklaması beklenirken, Genel Merkez, muhalefetin çalışmalarını yakından takip ediyor. Habertürk'te yer alan habere göre MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman dün yaptığı açıklamada, “Ülkücü'nün Çilesi” kitabından alıntı yaparken, “Ülkücü, sevgilisi bahis konusu oldu mu baştan başa haysiyet kesilir. Şahsına fenalık yapanlara pek aldırmaz ama ülküsüne yan gözle bakanlara tahammülü yoktur” dedi.

Büyükataman şöyle konuştu: “Partimizin Genel Başkanı'nın belirlendiği yer yandaş TV kanalları, Twitter ya da Facebook sayfaları değildir. Bugün ülkücü olmanın kolay, kalmanın ve yaşamanın çok zor olduğu bir dönemin sancılarını çekiyoruz. Meselelere aklıselimden uzak ve kan davası mantığıyla yaklaşmanın, klasik şablonlarla açıklamanın kimseye faydası olmayacaktır.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23