• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP’de genel başkanlığa sürpriz aday!

Yeniakit Publisher
2016-05-26 00:40:00 - 2016-05-26 01:32:05
MHP’de genel başkanlığa sürpriz aday!

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı adayı olduğunu açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tablo, ülkücü harekette, kongrenin artık bir zaruret haline geldiği inancını doğurmuştur. Camiamızın bu süreçten birliğini kaybetmeden çıkabilmesi için, genel merkezin de içinde olacağı bir kongre sürecinin gerçekleşmesi gerektiğini, ilk günden beri dile getirdik. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kongre kararını da "MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi" olarak değerlendiriyoruz. Bununla birlikte, hukuki süreçle ilgili belirsizlik maalesef devam ediyor. Bu belirsizlik partimizi bir ayrışmaya götürmemelidir."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milletinin yaşadığı zor günlerin içinden çıkabilmesi Türk milliyetçilerinin iktidarına bağlıdır" diyen Sazak, şöyle devam etti: "Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve ülkücü kadroların milletimizi geleceğe güvenle taşıyacak güce ve birikime sahip olduğunu bilmek yarınlara güvenle bakmamızı sağlıyor. Dava arkadaşlarımın da bu inançta olduğunu biliyorum. Mazimizin omuzlarıma yüklediği sorumluluğun gereği olarak, şahsımla ilgili adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta yapacağım. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23