• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP, Ahmet Hakan'a 48 saat süre verdi

Yeniakit Publisher
2015-08-30 14:31:00 - 2015-08-30 14:51:25
MHP, Ahmet Hakan'a 48 saat süre verdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik yazıları nedeniyle tahdit gibi bir uyarıda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik yazıları nedeniyle tehdit gibi bir uyarıda bulundu. MHP’li Yalçın, “Sayın Devlet Bahçeli'ye olan özür borcunuzu 48 saat boyunca bekleyeceğiz. Aksi takdirde sizi Milliyetçi- Ülkücü hareketin hasmı olarak ilan edeceğiz. Açıklamalarımız bu kadar yumuşak ve kibar olmayacak” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Ey Ahmet Hakan” diye başlayan cevabında “Köşe yazılarınızı bugüne kadar takdirle okuduk. Gerçek gazeteci kimliğini ve duruşunu yansıtarak kaleme aldığınız yazılarınızda zaman zaman MHP'ye yönelen yapıcı eleştirilerinizi ilgi ve dikkatle takip ettik. Zaman zaman MHP'ye yönelik karalama kampanyalarına; aklıselim sahibi, objektif ve insaflı bir kalem erbabı olarak karşı durduğunuzu görüp memnun olduk” dedi.

“ÇOKBİLMİŞLİK BİRAZ DA EYYAMCILIK DAMLIYOR”

“Ancak son günlerde birden bire eleştiri oklarınızı MHP'ye yönelttiğinize ve MHP hakkındaki kampanyalardan etkilenerek gündemin akıntısına kapılıp gittiğinize üzülerek şahit oluyoruz. Birkaç gündür MHP'ye yönelik cümlelerinizden biraz kibir, biraz, çokbilmişlik biraz da eyyamcılık damlıyor” diyen Yalçın şöyle devam etti:

“NEDEN ANİ BİR MANEVRAYLA MHP ALEYHTARLIĞINA YELKEN AÇTINIZ?”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Köşe yazarlığının temel gereklerinden biri olan ve bugüne kadar en çok özen gösterdiğiniz insana saygıyı bir kenara bırakarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye dil uzatıyorsunuz. Uzunca süredir takdirle takip ettiğimiz sağduyulu, muvazeneli ve Hak'tan yana olan tutumunuz; neden birden bire yerini suret-i haktan görünmeye bıraktı Sayın Hakan? Biz sizi ehl-i tevazu, ehl-i ilim, ehl-i vicdan ve ehl-i terbiye bilirdik. Neden ani bir manevrayla MHP aleyhtarlığına yelken açtınız? Yoksa Bodrum tatili size yaramadı mı? Başınıza Devlet Bahçeli kadar taş mı düştü de liderimiz ve partimiz hakkında böylesine tavır ve ağız değişikliği izhar etmeye başladınız? Siz MHP'ye ayar verme ve partimizin iç meselelerine karışma hakkını nereden buluyorsunuz? Egosu şişkinler, siyasi pişkinler ve yalancılarla mücadele eden hakkaniyet erbabı bir gazeteciyken gazetecilik mesleğinde elde ettiğiniz şöhret başınızı döndürmüş, ayaklarınızı yerden kesmiş olabilir mi? Dikkat edin; medyada geldikleri konumu halkın, okuyucunun ferasetine bağlamayıp kerameti tamamen kendinde vehmeden, kendini dev aynasında gören cücelere dönüşmeyin. Bu gibilerden medyada mebzul miktarda var Sayın Hakan. Sosyal medya üzerinden sizden talep ettiğimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye olan özür borcunuzu 48 saat boyunca bekleyeceğiz. Aksi takdirde sizi Milliyetçi- Ülkücü hareketin hasmı olarak ilan edeceğiz. Açıklamalarımız bu kadar yumuşak ve kibar olmayacak. Bütün bu yaptıklarınıza rağmen size saygılarımızı sunuyoruz.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23