• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Metin Özer: 'SINAV ile vazgeçilmez olacağız'

Yeniakit Publisher
2015-09-19 21:59:00 - 2015-09-19 22:14:14
Metin Özer: 'SINAV ile vazgeçilmez olacağız'

25 yıllık dershane, yayın ve okul birikimiyle eğitim sektörünün amiral gemisi olan Sınav Eğitim Kurumları, yeni döneme en hazırlıklı kurumlardan birisi olarak başlayacak.

Dershanelerin temel liselere dönüşmesi sürecini destekleyen ve kurumunu bu doğrultuda yeniden dizayn eden Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer, ’’Dönüşüm projesi büyük halk desteğine sahip olan bir iktidarın projesidir. Dönüşüm süreci okullardaki kaliteyi artıracaktır. Ayrıca uzmanlaşmış olan yapıların deneyim ve birikimleri temel liseler vasıtasıyla eğitim dünyasına kazandırılmış olacaktır’’ mesajı verdi.

 


2014 yılından itibaren Sınav Liseleriyle dönüşüme öncülük etmeye başladıklarını dile getiren Özer, ''Dönüşürken kendi kriterlerimize uygun olmayacağını düşündüğümüz şubeleri elemekten çekinmedik. Çünkü önceliğimiz kaliteli eğitimdir. Daha da önemlisi dönüşüm süreci vesilesiyle kalıcı markalar oluşturmayı hedefliyoruz. 4 yılın sonunda kendi markamızı vazgeçilmez kılacağız’’ dedi.

 


İşini iyi yapan ekip
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 


Öğrenci ve velilere kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Metin Özer,Sınav neden tercih edilmeli?’ sorusuna da şu şekilde cevap verdi:

1- *Kurumsal bir markayız.

2- *Alt yapımız güçlü ( yayınlarımız var- eğitim kadromuz oldukça seçkin)

3- *Değer endeksli eğitim veriyoruz ( sadece test odaklı ilerlemiyoruz)

4- *Kamplaşmaların dışındayız. Kurumlarımız Türkiye’nin yansımasıdır.

5- *İşimizi iyi yapan bir ekibiz.

 


Üniversitemiz de olacak

 


Eğitim işine girenler için üniversite kurmanın önemli bir hedef olduğunu vurgulayan Metin Özer, ’’Üniversite bu işin nirvanasıdır. Sınav Eğitim Kurumları olarak bu konuyu da düşünüp taşınıyoruz. Adım adım ilerliyoruz. En iyisi için çalışıyoruz. Önce yayınlarımızla başladık, ardından dershanelerimizi hizmete soktuk. Bu alanda bir numara olduk. Kolejlerimizde başarılara imza attık. Sırada dönüşüm sürecimiz var. Orta vadede üniversite için de hazırlıklarımız devam ediyor’’ mesajı verdi.

 


Burslu dünya vatandaşları

 


Başarıyı her zaman burslarla desteklediklerini anlatan Özer, ’’Öğrenci oranı açısından Milli Eğitim Bakanlığının verdiği yüzde 3’lük oranı mutlaka dikkate alıyoruz. Eğitim işi gönüllülük işidir. Bu oranı yüzde 10 -15’e kadar çıkarıyoruz. Yeter ki öğrencilerimiz azimli olsunlar. Amacımız; yeniliğe açık, akademik eğitimin yanında etkin yabancı öğretiminin yapıldığı; sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle zenginleştirilen programlarımızla, hem öz değerlerimize bağlı hem de evrensel normları benimseyen özgüveni yüksek, ufku geniş, seçkin dünya vatandaşları yetiştirmektir’’ dedi.

 


Vergi rekortmeni

 


Metin Özer, kısa sürede dershane ve kurslarıyla yurt çapında eğitim zinciri kuran Sınav Eğitim Kurumları’nın; tercih edilen kadroları, başarı odaklı yayınları, etkin ders ve başarı takibiyle öğrenci ve velilerin güvenini kazanırken üst üste vergi rekortmeni de olduğunu vurguladı. Özer, yönettiği kurumun başarısının birçok kuruluş tarafından ödüllendirildiğini de kaydetti.

 


Mehmet UFUK - egitimrehberi / 19 Eylül 2015

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23