• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mersinli, Tonguç ve yönetimini ağırladı

Yeniakit Publisher
2017-10-04 21:24:33 -
Mersinli, Tonguç ve yönetimini ağırladı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 20 Ağustosta yapılan kongre ile yeniden Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Tonguç ve yönetimini makamında ağırladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan kongrede yeniden Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Tonguç ve yönetimi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’yi makamında ziyaret etti. Tonguç ve yönetimini tebrik eden Mersinli, AK Parti olarak büyük hedeflerinin olduğunu söyledi. Mersinli, "2014 yerel seçimlerinde gerçekten de hem Şehzadeler ilçesi adına, hem de teşkilatımız adına zor olan bir bölgede, belediye başkanımızın da yoğun gayretleri ile birlikte zor olanı başararak Şehzadeler Belediyesini AK Partili bir belediye yaptılar. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu gelenek bozulmadan devam edecek. Biz AK Parti ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada değerli ilçe başkanımızın yanında olacağız. AK Parti olarak büyük hedeflerimiz var. İnşallah 2019’ da büyükşehir belediyesini almak için var gücümüzle çalışacağız. Bugün ilçe belediyelerimizin bütçelerin büyük kesintiler yapılarak büyükşehir belediyesine aktarılıyor; ancak aktarılan miktara bakılınca ilçelerimize yatırıma dönüşen miktar çok daha az oluyor. Geçtiğimiz günlerde sadece Akhisar ilçemiz ile ilgili bir hesap yaptığımızda 142 milyon TL’lik bir miktar büyükşehir belediyesinin payına kesilmiş. Ancak dönüp baktığımızda bu kesitinin ne kadarı ilçeye hizmet olarak dönmüş? Bu oranların çok az olduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle bugün için sadece ilçe belediyelerini almak yetmiyor, yatırımların daha güzel ve sağlık bir şekilde ilçelere ulaşabilmesi için büyükşehir belediyesini almak en büyük hedefimiz olacak.

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak, 2019 seçimlerinde en yüksek oy oranıyla teşkilata destek vereceklerini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz ağustos ayında yapılan kongremizin ardından ziyaretlerimizi il başkanımız Berk Mersinli ile sürdürüyoruz. Değerli il başkanımız benim siyasi hayatımda önemli bir dönüm noktasıdır. Birlikte merkez ilçe teşkilatı döneminde güzel ve başarılı çalışmalara imza attık. Daha sonrasında değerli il başkanımızın destekleriyle Büyükşehir Yasasının çıkması ile birlikte merkezde kurulan iki ilçeden Şehzadeler ilçesinin kurucu ilçe başkanlığı görevine getirildik. Öğünden bu güne kadar birlikteliğimiz devam ediyor. Kongremizde değerli il başkanımızın büyük desteklerini gördük bu nedenle teşekkür etmek amacıyla bugün yönetimimiz ile birlikte kendisine bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Bizler 2019 seçimlerinin önemini biliyoruz. Şehzadeler İlçe Teşkilatı olarak bizim hedefimiz Şehzadeler Belediyesini yeniden kazanmak ve büyükşehir belediyesine de ne yüksek oranda destek vermek istiyoruz. Aynı zamanda da yapılacak olan genel seçimlerde de en yüksek oyla partimizi temsil edeceğiz. Büyükşehir belediyesi seçimlerinde Şehzadeler ilçesi olarak en yüksek oy oranıyla teşkilatımıza destek vereceğimizin sözünü buradan vermek istiyorum."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23