• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den Saadet Partisi'ne ziyaret

Yeniakit Publisher
2017-05-05 14:12:00 -
Meral Akşener'den Saadet Partisi'ne ziyaret

16 Nisan referandumundan 'hayır' çıkması için çok çalışan ancak hezimeti yaşayan Meral Akşener, Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

6 Nisan referandumu önce 'hayır' cephesinde yer alan Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, "Kendilerini ziyaret etme talebinde biz bulunduk. Ziyafetimizin nedeni bir nezaket ziyaretiydi. Hayır kampanyası esnasında kişisel bir teşekkür borcum da var. 'Hayır' kampanyası sırasında sayın genel başkanın talimatı ile program yapmaya gittiğimiz şehirlerdeki il, ilçelerde, Saadet Partisi'nin il başkanlarının partilerini temsil ederek bulundukları programlar yaptık. O nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

"SAADET PARTİSİ'NİN HAYIR CEPHESİNE KATKISI"

Meral Akşener, açıklamalarına şöyle devam etti; "Saadet Partisi'nin dengeli tutumu 'Hayır' kampanyası yapan insanlar üzerinde de çok farklı bir etkisi oldu. Sert, insanları rencide eden gerçekten korkutucu bir devlet gücünün, paranın önde olduğu bir 'Evet' kampanyası yapılmıştı. Sayın genel başkanın ve partisini tutumu orada bir yumuşamaya neden oldu. O hakkı teslim etmek isterim huzurunuzda. Teşekkür etmek ve kendisi çok tecrübeli duayen bir siyasetçi. Referandum sonuçları ile ilgili olarak da görüşlerini almak üzere bir nezaket ziyareti yaptık o kadar"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23