• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Marka Şehirler Zirvesi'nde prestij sahibi firmalar bir araya geliyor

Yeniakit Publisher
2016-03-14 18:42:00 -
Marka Şehirler Zirvesi'nde prestij sahibi firmalar bir araya geliyor

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Eventuum tarafından gerçekleştirilecek Marka Şehirler Zirvesi, Türk ekonomisinde marka gücü olan firmaları tek bir çatı altında toplayacak. 

Kanal İstanbul, Avrasya Tüneli, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli, Marmaray, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü,  3. Havaalanı, Körfez Geçişi, İstanbul-İzmir Otoyolu, İstanbul Finans Merkezi gibi makro-milli projelerle gurur duyduğumuz bu nokta, aynı zamanda ülkemizin itibarını oluşturmaktadır. Millet olarak onurlandığımız makro-milli projelerimiz, ülkemizin çağdaş yaşam standartlarına ulaşması ve küresel ekonomik güçlerle rekabet etmesi açısından büyük önem arz etmektedir.

Marka Şehir olan İstanbul, marka dünya şehirleri arasında en hızlı yükselen değer olarak önem kazanmaktadır. Stratejik boyutu ve küresel avantajları sayesinde kültürler arası etkileşim noktası ve dünya yatırımcıları için yeni fırsatları barındıran heybetli bir sinerjiye sahiptir.  Türkiye’nin ekonomisine ve ticari diyalogların gelişmesine katkı sağlayacak bir proje olan Marka Şehirler Zirvesi, bölgesel verimlilik-küresel fayda ve topyekûn işbirliği seferberliği ile ortak çıkarlar doğrultusunda, kamu ve özel sektörün üst düzey temsilcilerini bir araya getirecek.

Marka Şehirler Zirvesi’nde, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Yiğit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Doğan, Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı Yener Şener,  Bloomberg Ht Haber Koordinatörü Ali Çağatay konuşmacı olarak yer alıyor.

Teknik Yapı, Ceylan İnşaat ve Yiğit Grup Marka Şehirler zirvesi sponsorları arasında yer alıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Marka Şehirler Zirvesi’nde Altın Sponsor olarak yer alan Teknik Yapı farklılık oluşturuyor

1974 yılından bu yana inşaat sektöründe geniş bir yelpazede hizmet veren, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında altı milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştiren TEKNİK YAPI, deneyim, birikim ve iş anlayışını firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM’ın öncülüğünde yürütmektedir. İnşaatın yanı sıra, gayrimenkul geliştirme, turizm, güvenlik, sağlık ve gıda alanlarındaki faaliyetlerini TEKNİK YAPI HOLDİNG çatısı altında toplamıştır. TEKNİK YAPI, Uphill Court, Uplife Park, Uptwins Deluxe Residence, Uprise Elite, Upcity Flats, Upcity Residence, Deluxia Palace, Deluxia Suites, Deluxia Dragos, Evora Park, Evora İstanbul, Metropark, Condord İstanbul ve Suadiye Sahil gibi birçok proje dahil olmak üzere, bugüne kadar yarattığı konseptler ile kendi projelendirdiği onlarca fabrika ve yüzlerce bina inşaatında kendine has çizgisini daima yansıtmıştır.

Marka Şehirler Zirvesi’nde Altın Sponsor olarak yer alan Ceylan İnşaat dev projelere imza atıyor.

Muammer CEYLAN  tarafından 1995 yılından itibaren inşaat sektöründe “Her sattığımız daire bir dost kazanmak” sloganıyla 20 yıldır mütevazı bir şekilde “insana hizmet” anlayışı ile yoluna devam eden Ceylan İnşaat, 2016 yılı ve sonrası için özellikle kentsel dönüşüm ağırlıkta olmak üzere, Göztepe, Fikirtepe, Kartal, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Çeliktepe, Levent, Bakırköy, Çengelköy gibi lokasyonu yüksek yerlerde  13 adet dev projeye imza atmıştır.

Marka Şehirler Zirvesi’nde Yaka Kartı Sponsoru olarak yer alan Yiğit Group dikkat çekiyor

Fortis İstanbul, Yiğit Group'un İstanbul'daki ilk marka projesi olarak dikkat çekiyor. Latince 'yiğit' anlamına gelen Fortis'i marka adı olarak tercih eden Yiğit Group, İstanbul'un yükselen ve her geçen gün daha fazla markalı projeyi ağırlamaya başlayan lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres'te gerçekleştirdiği Fortis İstanbul ile İstanbul'u yepyeni bir konut anlayışıyla tanıştırıyor. 

Yiğit Group tasarımdaki ve işçilikteki titiz yaklaşımını İstanbul'a taşıdığı Fortis İstanbul, farklı ihtiyaçlar için farklı özellikteki konut tipleri, iddialı lokasyonu ve fiziki özellikleriyle dikkat çekiyor. Sosyal ve ticari olanaklarıyla sakinlerinin ve bölgede yaşayanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikleri bir arada bulunduran Fortis İstanbul, dış mimarisiyle olduğu gibi iç mimarisiyle de fark yaratıyor. Yiğit Group, Fortis İstanbul'un yanı sıra Sinanlı Yapı ile Kadıköy'de hayata geçirecekleri projede de Fortis markasını kullanacağı Fortis Sinanlı Kadıköy projesine de yılın ilk yarısında başlayacak.

Şehirlerimizin prestijine imza atan kuvvetli markalar Marka Şehirler Zirvesi’nde bir araya geliyor.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23