• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maça saatler kala Çakar'ın skor tahmini şoke etti!

Yeniakit Publisher
2018-02-20 15:32:00 -
Maça saatler kala Çakar'ın skor tahmini şoke etti!

Beşiktaş'ın, Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacağı maç için spor yazarları açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih - Beşiktaş maçını değerlendiren spor yazarları birbirinden sürpriz yorumlarda bulundu.

İşte spor medyasında göze çarpan yazar yorumları;

MEHMET DEMİRKOL

Kura çekildiğinden beri düşünüyorum. İyi savunma yaparak mı, iyi hücum yaparak mı olur diyorum ama sonrasında burada bir tehdit olur mu diye düşünüyorum. Bu ejderha ile savaşmak gibi bir şey olacak. Kolay bir savaş değil ama Şenol Güneş ve öğrencilerine güveniyorum. Ben Beşiktaş’ın Konyaspor karşısındaki oyununu beğendim. Şenol hocanın bu maç için bir yöntem bulacağını düşünüyorum.

SİNAN ENGİN
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Beşiktaş takımını ligte x bir Anadolu takımı bile zorlayabiliyor. O ayrı bir şey. Ancak Şampiyonlar Ligi atmosferi farklıdır. Futbolda gününde olmak vardır. Beşiktaş zamanında Chelsea deplasmanında da kazanmıştır. Almanya'da alınacak iyi bir sonuç tüm Türkiye'yi sevindirecektir. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Trabzonlusu herkes sevinecektir. Zamanında hepsi Avrupa'da tarihler yazmıştır. Şimdi sıra Beşiktaş'ta. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Beşiktaş, Türkiye'nin markasıdır.

HINCAL ULUÇ

Şenol Güneş iyi hoca değil. Takımı da yönetemiyor, adamı da yönetemiyor, oyunu da yönetemiyor. Beşiktaş çok iyi futbolculardan kurulu olduğu için bu durumda. Şenol'la değil Şenol'a rağmen. Bak çok ağır konuşuyorum. Şenol'a rağmen şampiyonluk için yarışıyor hala. Ne maçlar ne puanlar böyle bir kadroyla kaybedildi. Bayern Münih maçındaki şansını bilemiyorum çünkü hocası yok. Oyunculara kalmış. Yoksa bu kadro Bayern Münih'ten aşağı bir kadro değil. Bayern Münih de ahım şahım bir top oynamıyor.

ÖNDER ÖZEN

Bayern Münih'e karşı nasıl oynanması gerektiğini iyi analiz etmek gerekiyor. Bu doğrultuda Bayern Münih'in Arsenal maçları doğru örnekler. Beşiktaş yerleştiği zaman Arsenal'in oyun sistemine çok benziyor, bire birleri de benziyor, Arsenal stiline yakın. Arsenal'in yaptıklarını yaparsan zaten yandın. Beşiktaş'ın 11'e 11 oynamak yerine bölge savaşlarına çevirmesi gerekiyor. Devre arasında hep Lens'in hazırlanabileceğini ve Lens'in Alaba ile bir savaşa gireceğini düşündüm ama olmadı. Kimmich ile Babel'i eşleştiriyorum, Babel, Kimmich'ten aşağı kalır yanı yok. Ben, Beşiktaş'ın Bayern karşısında istediği sonucu alacağını düşünüyordum ancak Beşiktaş'ın biraz "ben de alırım, ben de oynarım" düşüncesinden sıyrılması gerekiyor.

UĞUR MELEKE:

Bayern’le Arsenal eşleşse ve bana ilk maç 3-0 bitti deseniz, kim kazandı diye sormam. Oradan sürpriz çıkmaz. Ama Bayern-Liverpool maçı 3-0 bitti derseniz, kim kazandı diye sorabilirim. Çünkü Liverpool’un günlük performansları arasındaki fark çok yüksek. Beşiktaş da biraz Liverpool gibi. İyi gününde İstanbul’da herkesi yenebilir. Tur şansımız elbette çok az. Ama İstanbul bence her sonuca açık

RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş son iki yılın lig şampiyonu. Şampiyonlar Ligi gruplarından nağmalup gelmiş. Tartışmasız PSG ve Bayern Münih son 16'nın en güçlü takımlarından. Ancak Bayern Münih eski Bayern Münih değil. Savunmanın merkezi ağır. Ama orta sahası çok iyi. Ben tur ihtimali olarak yüzde 35 Beşiktaş, yüzde 65 Bayern Münih olarak görüyorum. Ancak Bayern'i elediği anda kendilerinde biz finali göreceğiz güveni olacak.

AHMET ÇAKAR

Mafya görevde. Yegane Alman takımı olan Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde devam edebilmesi için kolpa bir kurayla Beşiktaş'ımızı kurban ettiler" Yakın arkadaşlarımla yüksek meblağlara iddiaya girmem. Dinen ve ahlaken doğru olmaz. Bayern Münih'i elerse 'Türk futbolunun en büyüğü Beşiktaş'tır. Şayet mütevazi Alman köy takımı Beşiktaş'ı elerse 'Bravo hocam' deyin yeter. Bayern Münih, Beşiktaş'ı en az 5-0 yener.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23