• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Löw: Beşiktaş'ta kal Mario Gomez

Yeniakit Publisher
2016-05-28 13:57:00 -
Löw: Beşiktaş'ta kal Mario Gomez

Beşiktaş’ta geleceği belirsiz olan Mario Gomez’e Alman hoca Joachim Löw, yol gösterdi. Löw, “Yola Beşiktaş’la devam edersen gelecek sezon çok farklı yerlerde olabilsin. Orada herkes kalmanı istiyor” diyerek oyuncusuna telkinde bulundu.

Sezon başında Fiorentina’dan kiralık olarak Beşiktaş’a katılan Alman golcü Mario Gomez, Siyah-Beyazlı formayla yaptığı büyük patlamayla kariyerinde tekrar zirveye çıkmış, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Fanatik'in haberine göre yeni sezonda yoluna Kartal’da devam edip etmeme konusunda kararsızlık yaşayan Alman futbolcuya takımda kalması konusunda Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, yol gösterdi.

‘HERKES KALMANI İSTİYOR’

EURO 2016 kadrosuna dahil ettiği oyuncusu ile birlikte konuk olduğu Köln’de yayın yapan bir radyo programında konuşan deneyimli teknik adam, “Milli takıma yeniden dönmen Beşiktaş’taki performansın ile doğru orantılı. Bu tempoyu sürdürebilmen adına geleceğin konusundan en iyi kararı vermelisin. Daha önce Türkiye’de çalışmış biri olarak Beşiktaş’la yola devam etmeni tavsiye ederim. Birliktelik sürerse gelecek sezon çok daha farklı yerlerde olabilirsin. Eminim ki, sadece Beşiktaş değil, futbol ile yatıp futbol ile kalkan Türkiye’de herkes bu yönde tercih yapmanı bekliyordur” diyerek gol kralına düşüncelerini iletti.

Programda yer alan Gomez ise suskunluğunu korumayı sürdürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23