• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lidya Grup, İngiltere ofisiyle globale açılıyor

Yeniakit Publisher
2017-11-20 20:56:00 -
Lidya Grup, İngiltere ofisiyle globale açılıyor

Xerox, Epson ve EFI markalarının Türkiye distribütörüolan Lidya Grup, gelecek yıl Londra ofisiyle yurtdışına açılıyor.

Baskı çözümleriyle ilgili global pazarlardaki fırsatları değerlendirdiklerini kaydeden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, “Bölge, pazar ve ürün araştırmaları yapıyoruz. 2018 yılı itibariyle Londra ofisimizle yurtdışına açılıyoruz. Türkiye pazarında elde ettiğimiz tecrübemizi ve başarılarımızı, global pazarlara taşımayı hedefledik. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Yılın son çeyreğinde satışlar devam ediyor

Yılın son çeyreğinde hareketli günlerin yaşandığını belirten Bekir Öz, şunları söyledi:

“Bu yılın on ayını 2’ye bölersek, yılın ilk dört ayında yüksek bir ivme gerçekleşirken, sonraki beş aydadurağanlık gözlendi. Döviz kurlarındaki artış dahil birçok etken, yatırımların yılın son çeyreğine ötelenmesine neden oldu. Ekim ayı itibariyle hareketli günler yaşamaktayız. Yatırımcıların, ‘yatırım kararlılığı ’sürüyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da hedefimizin üzerinde bir büyüme gerçekleştireceğiz. Bu yılı, %25- %30 arasında bir büyümeyle kapatacağız ve 100 milyon TL’nin üzerinde ciro hedefliyoruz” diye konuştu.

Proje finansmanı vererek, yatırımların önünü açıyor
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Türkiye’nin yüksek bir büyüme isteği ve potansiyelinin bulunduğunu belirten Bekir Öz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Lidya Grup olarak, müşterilerimiz için gerçek anlamda bir iş ortağı olma gayreti içerisindeyiz. Müşterilerimize yeni iş fikirleri verirken, yatırımlarının doğru yönlendirilmesine katkı sağlıyoruz. Lidya Grup olarak, kesinlikle klasik bir distribütör değiliz, çözüm sunan bir iş ortağıyız. Müşterilerimizi, kendi finansman modellerimizle destekleyerek;diğer bir değişle müşterilerimize ‘proje finansmanı’ vererek yatırımların önünü açmayı sürdüreceğiz. Pazarda, sözleşmelerimizin büyüklüğü 48 milyon dolar civarındadır” dedi.

“Akıllı Multifunction” uygulamalar talep ediliyor

LPM projesi hakkında bilgi veren Lidya Grup Yönetim Kurulu Danışmanı Rıza Başoğlu,şunları anlattı:

“Müşterilerimizin,satın almış olduğu marka bağımsız diğer ürünlerin de verimli kullanılması yönünde çözümler sunuyoruz. Konu artık, baskı makinası (fotokopi ve yazıcılar) almanın ötesine geçmiştir. Kullanıcılar, kişiselleştirilmiş ve “Akıllı Multifunction” uygulamaları talep etmektedir. Özetle, Lidya Grup olarak ekipman satışı ve servisinin ötesine geçiyoruz. LPM adıyla tanımlanan (Lidya Print Management) destek modeli, ekipmanların ihtiyaca göre doğru seçilebilmesini ve doğru yazılım çözümleriyle, verimliliğe ve kaynak tasarrufuna yönelen bir çözüm olarak ortaya çıkmaktadır” şeklinde konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23