• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Leman Sam'dan geri vites

Yeniakit Publisher
2015-09-01 13:34:00 - 2015-09-01 15:57:50
Leman Sam'dan geri vites

Daha önce İslam’ın ‘Kurban kesme’ ibadetine yönelik yaptığı skandal açıklamaları ile gündeme gelen Leman Sam, psikolojik olarak burnuna kan kokusu geldiği için Kurban Bayramı’nda yurt dışına gideceğini yinelerken, insanların bayramlarına, kurban kesmelerine, dini vecibelerini yerine getirmelerine ve iddia edilenin aksine ezan okunmasına karşı olmadığını söyledi.

Leman Sam, Kurban Bayramı’nda yurt dışına gitme konusunda ve hakkında ortaya atılan bazı iddialarla ilgili sorularını cevapladı

İslam’ın ‘Kurban kesme’ ibadetine yönelik yaptığı skandal açıklamaları ile bilinen  Sam, Kurban Bayramı’nda hangi ülkeye gideceğini kafasında oluşturduğunu, konserleri olduğu için yakın bir yerlere gitmeye çalışacağını söyledi. Sam, şöyle konuştu;

“KURBAN BAYRAMINA KARŞI ÇIKMAM İÇİN APTAL OLMAM LAZIM”

“Ben, yıllardır bayramda yurt dışına gidiyorum. Çünkü sokak ve bahçelerde kesim yasaklandı, belli yerler gösterildi. Ama ben öyle günler yaşadım ki yollarda kan dereleri oluşuyordu. Bu benim sinirlerimi bozuyor doğal olarak. Ama insanların bayramlarına, kurban kesmelerine, dini vecibelerini yerine getirmelerine karşı değilim. Bunu söylüyorum, söylüyorum ama kimse inanmıyor. İster inansınlar, ister inanmasınlar. Ülkede budala çok. Şunu düşünsünler sadece her gün milyonlarca dünya üzerinde hayvan mezbahalarda kötü şartlarda kesiliyor. Benim kurban bayramına karşı çıkmam için gerçekten aptal bir insan olmam lazım. Ama ben zeki bir insan olduğumu düşünüyorum. Benim sadece buradan uzaklaşmak isteme nedenim, psikolojik olarak burnuma kan kokuyor bu yüzden yurt dışına çıkıyorum.”

“EZAN VEYA ÇAN SESİNE KARŞI DEĞİLİM”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Leman Sam, sahte bir hesaptan ezan sesine karşı olduğuna dair tweet nedeniyle ezana karşı olduğuna dair iddialar bulunduğunu anlatırken, “Zaten baktıkları zaman bunun sahte olduğunu hemen anlarlar. Ben bir müzisyenim. Güzel okunan bir ezanı memnuniyetle dinlerim. Sadece kötü okuyanları sevmiyorum yoksa ezana karşı değilim ne ezan sesine ne çan sesine hiçbir dinin hiçbir şeyine karşı değilim. Çünkü buna benim hem hakkım yok. Benim zaten belli bir kültürüm olduğu için zaten böyle şeylere laf söylememek gibi bir adetim var. Ezan sesine karşı çıkmam çok saçma bir şey. Böyle bir şey yok nereden uydurdular. Bazı trollerin eğlencesi galiba. Zaman zaman dolaşıma sokuyorlar. Böyle bir şey yok bilen biliyor, sorsunlar bu tweet gerçek mi diye anlayan anlıyor, anlamayana zaten yapacak bir şey yok” diye konuştu.

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23