• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Latif Erdoğan'a kim saldırdı?

Yeniakit Publisher
2015-05-25 10:20:00 - 2015-05-25 10:32:12
Latif Erdoğan'a kim saldırdı?

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, bugünkü yazısında birkaç gün önce iki kişinin saldırısına uğrayan yazarımız Latif Erdoğan'a değindi.

İŞTE KARAKAYA'NIN YAZISINDAKİ İLGİLİ BÖLÜM:

Geçen haftanın, bir başka önemli olayı da, “Yazarımız Latif Erdoğan’a yumruklu-tekmeli saldırı” olayıydı!..

Ne ilginçtir ki;

Bu saldırıda da, Ekrem Dumanlı ismi yine öne çıktı ve “Latif Erdoğan’ı hedef göstermekle” itham edildi...

Çünkü Ekrem Dumanlı;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Latif Erdoğan’a saldırıdan bir gün önce” Akın İpek’in Bugün TV’sine çıkmış ve şunları söylemişti:

“Latif Erdoğan bu sefer demir bir lady’ye çarptı. Meral Akşener, ülkücü camiada efsane bir isimdir. Benim tanıdığım ülkücüler, Meral Hanım’ın meselesini sittin sene takip eder.”

Bu sözlerden bir gün sonra, A Haber televizyonundaki programına giden Latif Erdoğan, asansör önünde beklerken, “fotoğraf çektirme” bahanesiyle yanına yaklaşan “2 kişi”nin saldırısına uğradı...

Peki, saldırıya uğradı diye, susacak mı Latif Hoca?..

“Akit’teki Cumartesi günkü yazısı”nda şöyle diyordu Latif Hoca;

“Hain emeller bitip tükeninceye dek, bu milletin ve bu dinin düşmanlarının hiçbir varlık iddiası kalmayıncaya kadar bu mukaddes mücadele devam edecek ve şahsım adına ben de bu mücadelenin bir neferi sıfatıyla milli irade denilen kahir ekseriyet arasındaki varlığımı devam ettireceğim.

Başından beri bir proje olduğu artık apaçık hale gelen bir örgüt liderinin, dediğiyle yaptıkları arasındaki zıtlıkları, önceki dedikleriyle sonraki dedikleri arasındaki tenakuzları, bu köşede ve çeşitli televizyon programlarında hiç tekrara düşmeden çok anlattım. Anlattıklarımla, onun idealize eder göründüğü davasıyla, dava adamlığıyla inandırıcı bir irtibatının bulunmadığını vurgulamaya çalıştım. Onu bulup bu ülkenin, bu ümmetin başına musallat edenlerin, teşhislerindeki isabeti gözler önüne sermeye gayret gösterdim.

Sözlü ve fiziki saldırganlıklarının altında yatan gerçek sebep de budur. Hakkımızda reva gördükleri diğer yorum ve iftiralarının hiçbir mesnedi bulunmadığını ve bulunamayacağını da yine en çok bilen söz konusu müfterilerin, saldırganların bizzat kendileridir.

Örgüt lideri, Risale-i Nur hizmetine dahil olduğu günden bugüne kadarki süreçte, kendi anlattıklarına istinaden söylediğimiz, asker- istihbarat ilişkisini, CIA- MOSSAD bağlantılarını reddeden bir beyanda bulunmadıkça; hakkında belgelenen masonluk iddiasını çok net ifadelerle yalanlamadıkça, Siyonizm’le olan ortaklık görüntülerini inandırıcı bir izaha kavuşturmadıkça, taşeronluğunu üstlendiği, milletimize, devletimize olan taarruzlarını sonlandırmadıkça elbette biz de hakkındaki bütün bildiklerimizi dillendirmeyi sürdüreceğiz.”

Yani, “susmayacak” Latif Hoca...

Susturamayacaklar!..

BU, BİR İSTİKLÂL SAVAŞI’DIR!

Akit de öyle;

Susmayacağız... Susturamayacaklar!..

“Paralel İhanet Çetesi”nin; “2000 hakimle karanlık planlar” yaptığını, “İslâmi Holdingleri nasıl yağmaladıklarını” ve “Aydın Doğan’ı hangi yöntemlerle avuçlarının içine aldıklarını” deşifre etmeye devam edeceğiz!..

Aslında, “panik”leri bundan!..

“İttifak”lara yönelmeleri bundan!..

“Savrulma”ları ve “sağa-sola saldırtmaları” da bundan!..

“7 Haziran”a az kaldı!.. Son ümitleri 7 Haziran!.. Bir “var olma, yok olma savaşı” veriyorlar... Dolayısıyla “yeni saldırılar” olabilir!..

Ama, unutmayın ki;

Türkiye de, bir “İstiklâl Mücadelesi” veriyor... Ya “Paralel’e teslim” olacağız, ya da “bünyemizi saran kanser hücreleri”nden kurtulacağız!..

Selâm ve saygılarımızla... 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23