• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Latif Erdoğan: Fethullah Gülen halife olmaya kodlandı'

Yeniakit Publisher
2015-12-17 11:17:00 - 2015-12-17 12:18:55

Başakşehir'de düzenlenen “17-25 Aralık Millete Operasyon Paralel İhanet” isimli panele katılan Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan, “Fethullah Gülen halife olmaya kodlandı” dedi.

Başakşehir Belediyesi tarafından Emin Saraç Kültür Merkezi'nde “17-25 Aralık Millete Operasyon Paralel İhanet” paneli düzenlendi. Panel; akademisyenler, sosyologlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü, Türkiye Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur ve gazetemiz Latif Erdoğan panele konuşmacı olarak katıldı.

“FETHULLAH GÜLEN HALİFE OLMAYA KODLANDI”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan yaptığı konuşmada, “Fetullah Gülen Amerika’ya gittikten sonra bizim dış güçler tarafından kuşatılmaya başlandığımızı gördüm. Nasıl hissettim? Değerler değişiyor çünkü. Daha önce takva üzere kurularak bir araya getirilen insanlar için değer ölçüleri değişmeye başlandı. Birileri Gülen'e iktidara gelme vaktinin gelmekte ve geçmekte olduğunu telkin etti. Fethullah Gülen halife olmaya kodlandı ve olay bilinçli olarak erkene çekildi. Böyle bir teşebbüste bulunmak için bahane gerekir. İşte o zaman dershane olayları patlak verdi. Hükümetin 1 senelik planında dershane meselesi yokken Zaman Gazetesi bir iftira haber ile eğitimde darbe diye bir başlık attılar. Bu mesele böyle alevlendirildi” dedi.

“TELEFON DİNLEME CİHAZLARI FÜZELERDEN DAHA ETKİLİ”

'Paralel Yapı'nın yeni bir oluşum olmadığını dile getiren Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü ise, “Milletin bu yapıyı anlaması zaman aldı çünkü postmodern bir yapıdan bahsediyoruz. Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin mücadele etmediği türden bir genetik kodlara sahip bir yapı. Terör örgütü PKK ve diğer örgütler ile mücadelede deneyimi yaşamış büyük bir devletiz. Bilginin dezorformatif amaçlı kullanıldığını biliyoruz. Latif Erdoğan hocamın anlattığı Fuat Avni’nin Fethullah Gülen’in kendisi ve ekibinden başkası olmadığını örneğinde gördüğümüz üzere bir yapı. Bazen telefon dinleme cihazları, bilgi füzelerden daha etkili oluyor. Sonuçta bilgi ve istihbarat savaşının içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23