• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuzu Holding İzmir'e yatırımlarıyla damgasını vuracak

Yeniakit Publisher
2017-01-13 14:39:00 -
Kuzu Holding İzmir'e yatırımlarıyla damgasını vuracak

20  yıldan bu yana yatırım, proje geliştirme, gayrimenkul ve varlık yönetimi konularında Türkiye’de ve Avrupa’da pek çok önemli projeye imza atan Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım, İzmir’e çok özel projelerle ilk yatırımlarını gerçekleştiriyor.

Türk-Alman ortaklığı olan C35 Gayrimenkul Yatırım, uluslararası tecrübeli yönetimi ve uzman kadrosu ile projelerini gerçekleştirdiği bölgelerde doğal zenginlikleri ve işlevselliği ön planda tutarak, yüksek mühendisliği tasarımla buluşturuyor. C35 Gayrimenkul Yatırım, Villagio Çeşme ve Estilo Çeşme ile lüks konut sektöründe yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor.

VİLLAGİO ÇEŞME VE ESTİLO ÇEŞME;  DETAYLARLA DOLU SADELİK

Türkiye’nin en gözde tatil merkezi Çeşme’de özgün bir o kadar da estetik projelerle hayal gücünün dokunduğu özel yaşam merkezleri tasarlayan C35 Gayrimenkul Yatırım, Villagio Çeşme ve Estilo Çeşme ile sektöre yeni bir değer kazandırdı. İki projede de tasarım, estetik ve fonksiyonellik arasında olağanüstü bir denge kuran C35 Gayrimenkul Yatırım lüks ve doğal yaşam kavramına yeni bir vizyon getirdi.

VİLLAGİO ÇEŞME İLE ELEGAN VE SAĞLIKLI YAŞAM
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Villagio Çeşme; Ege’nin rüzgarıyla serinleyen, Çeşme’nin mavi, sakin ve huzurlu yüzünü yaşatan muhteşem bir proje. Panoramik deniz manzaralı teras keyfiyle tasarlanan 66 adet özel rezidansta Türkiye’de bir ilk olan Beauty Spa ve terapi merkezi de bulunuyor. Modern çizgileriyle tasarlanmış 1+1, 2+1, 3+1 yapısıyla ön plana çıkan Villagio Çeşme´de özellikle detaylar büyük beğeni topluyor. Çeşme’nin en özel koyu olan Ayeseranda’da panoramik manzarasıyla yeşili ve maviyi kucaklıyor. Konforun yanında mimari tasarıma da önem veren projede her biri ayrı ayrı beklentilere hitap eden özel rezidanslarda sadelik ve minimalist çizgiler dikkat çekiyor.

Türkiye’de Beauty Spa ve Fizyoterapi merkezi olan İLK ve TEK Proje Villagio Çeşme

Villagio Çeşme, konseptini alternatif tıp terapileri üzerine geliştirmiş, kriyoterapi, biorezonans, detox, aromaterapi ile Villagio Çeşme Türkiye’de alanında ilk ve tek projesi.

ESTİLO ÇEŞME - HER BİRİ ÖZEL 23 SUIT YENİ BİR YAŞAM TARZI SUNUYOR

Çeşme’nin benzersiz rüzgarı ile serinleyen muhteşem panoramik deniz manzarasıyla ruha işleyen Estilo Çeşme projesinde ise, en gelişmiş yapı teknikleri ve eşsiz doğa manzarası dikkat çekiyor. Kalite ve lüksün doğa ile buluştuğu noktada tasarlanan proje 23 rezidans suit daireden oluşuyor. 57-184 metrekare büyüklüğünde panoramik deniz manzaralı ve havuzlu süit daireler bulunan projede doğa ile bütünleşen stili ile yeni bir yaşam başlayacak.

C35 ÇANAKKALE VE ESKİŞEHİR’DE DOUBLE TREE BY HİLTON OTELLERİ İNŞA EDİYOR

C35 Gayrimenkul Yatırım ayrıca Double Tree by Hilton Çanakkale ve Eskisehir Hilton ile Türkiye’nin en özel iki otelini açmaya hazırlanıyor. 

Dünyada sektörün ödüllü markası Double Tree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir’de Türkiye’nin en yeni ve özel iki otelini turizme kazandıracak. C35 Gayrimenkul Yatırım tarafından da yapımına başlanan 2017 ve 2018 yılında faaliyete geçmesi planlanan Çanakkale ve Eskişehir Double Tree by Hilton Otelleri konumuyla zincirin en önemli otelleri arasında yer alacak. Double Tree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir Otelleri lüks misafir odaları, executive lounge ayrıcalığı, balo ve konferans salonları, toplantı odaları ile misafirlerine eşsiz deniz ve orman manzarası eşliğinde keyifli saatler sunacak. Ayrıca otelllerin içindeki SPA merkezleri, termal terapi hizmeti, termal su havuzları ve Japon bahçeleri de bulunacak.

C35 Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu bir Kuzu Holding çatısı altında C35 Gayrimenkul Yatırım İzmir’de rezidans, Urla`da Villa, Çanakkale ve Eskişehir’de Double Tree by Hilton projeleri ile çalışmalarını taçlandıracaklarını belirterek „Her biri çok özel olan projeleri inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Otel ve konut sektöründe dünyadaki önemli tecrübelerimizi bu projelere aktaracağız. İzmir’e ve ülkemize yaptığımız yatırımlardan dolayı çok mutluyuz. En büyük hedefimiz bize adımızı veren güven ile çıktığımız yolda gayrimenkul sektöründe İzmir’de başarılı işlere imza atmak , tüketicileri hayalleri ile buluşturmak” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23