• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuveyt'ten dev Türkiye hamlesi! "Güvenimiz tam"

Yeniakit Publisher
2018-02-23 19:02:00 -
Kuveyt'ten dev Türkiye hamlesi! "Güvenimiz tam"

Kuveyt'in en büyük ikinci bankası olarak bilinen Kuveyt Finance House Türkiye'de iki alanda yatırım yapmak için arayışa başlayacak.

Türkiye'deki varlıklarını büyütmek istediklerini söyleyen Kuveyt Finance House (KFH) Yönetim Kurulu Başkanı Hamad Abdulmohsen Al Marzoug sağlık ve eğitim alanında görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Kuveyt Finance House (KFH) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hamad Abdulmohsen Al Marzoug, banka olarak stratejilerinin, Türkiye'deki varlıklarını daha da büyütebilmek olduğunu, aynı zamanda başka sektörlere de girmeyi planladıklarını bildirdi.

'TÜRKİYE'YE GÜVENİMİZ TAM'

Türk şirketlerine finansman sağlamanın kendileri açısından önemli olduğunu ifade eden Al Marzoug, Türk ekonomisinin istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini ve Türkiye'ye güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

SAĞLIK VE EĞİTİM ALANINDA ARAYIŞ VAR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Al Marzoug, bir gazetecinin, "Türkiye'deki sektörlere ve fırsatlara nasıl bakıyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Banka olarak stratejimiz, Türkiye’deki varlığımızı daha da büyütebilmek. Aynı zamanda başka sektörlere de girmeyi planlamaktayız. Şu anda sigortacılık alanında bir faaliyetimiz söz konusu. Otomotiv leasingi konusunda da etkinlik gösteriyoruz. Türkiye'nin ekonomik görünümü açısından değerlendirme yapacak olursak; bu yönde iyimser bir bakış açısına sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Sağlık ve eğitim konusunu ise aramızda görüşüyoruz. Bizim İslami bir banka olarak finanse edebileceğimiz alanlar... Sektör açısından oldukça iyi gelişmeler var. Bu iki alanda fırsatları değerlendirmeyi planlıyoruz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23