• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuşu kurtarırken kollarından olan Ramazan'a öğrencilerden sevgi mesajları

Yeniakit Publisher
2017-11-08 11:02:44 -
Kuşu kurtarırken kollarından olan Ramazan'a öğrencilerden sevgi mesajları

Yüksek gerilim hattı tellerine takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve kollarından olan Ramazan Taşdemir’e Türkiye’nin dört bir yanından sevgilerini ve geçmiş olsun mesajları yağdı.

Diyadin’de yaklaşık 1 ay önce küçük bir kuşu kurtarmak adına büyük bir fedakarlık yaparak elektriğe kapılan ve daha sonra kollarını kaybeden Ramazan Taşdemir için Hatay’ın Dörtyol ilçesi Karakese İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni İbrahim Gök ve öğrencileri tarafından Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyaya Konya, Hatay, Balıkesir, Antalya gibi şehirlerden birçok öğretmen ve öğrenci katılarak video mesajlarıyla Ramazan Taşdemir’e sevgilerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Videoyu izleyerek duygulanan Ramazan Taşdemir, kendisini unutmayan küçük öğrencilere teşekkür etti.

"Fenerbahçe fanatiğiyim"

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezinde tedavisi süren Ramazan, en büyük arzularından birisinin Kadıköy’de Fenerbahçe’nin maçını izleyip futbolcularla bir araya gelmek olduğunu söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ramazan Taşdemir, “Buradan taburcu olduktan sonra Fenerbahçe’nin maçına gitmek istiyorum. Futbolcuları görmek istiyorum” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23