• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kur'anın mucize kelimelerini yazan bürokrat 'siyaset' dedi

Yeniakit Publisher
2015-08-30 08:31:00 -
Kur'anın mucize kelimelerini yazan bürokrat 'siyaset' dedi

Ispartalı bürokrat vekillik için istifa etti TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu Ispartalı Dr. Hasan Özgür Özen, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti.

Dr. Hasan Özgür Özen, Milletvekili Aday Adaylığı için TBMM'de ki görevlerinden istifa etti. TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu ve TBMM Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ülke Uzmanlığı görevlerini de yürüten Dr. Hasan Özgür Özen'nin TBMM için geliştirdiği birçok proje uygulamaya konulmuş ve ödüle layık görülmüştü. Dr. Özen, Kur'an-ı Kerim'de yer alan tüm kelime ve kavramların içinde geçtiği ayetlerin bir arada okunabildiği ilk ve tek Kuran'ı Kerim Meali olan "KURANIN MUCİZE KELİMELER" kitabını 5 yıllık süre zarfında hazırlamıştı.

Özgeçmişi

Stratejik Yönetim alanında doktorası olan Özen, 1977 Trabzon doğumlu ve Isparta nüfusuna kayıtlı. İlköğretimini Ankara'da tamamlamış, ortaöğretimine ABD Washington DC. Bell Multicultural High School'da devam etti. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde iki yıl eğitim gördü, Başkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Özen, Karaelmas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisansını ve Doktora eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu da olan Özen'in, akademik dergilerde yayınlanan birçok makale ve bilimsel yayını bulunuyor.

egitimrehberi / 30 Ağustos 2015
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23