• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kukla Kadirov yardımcısını böyle seçecek

Yeniakit Publisher
2016-07-01 15:59:00 -
Kukla Kadirov yardımcısını böyle seçecek

Çeçenistan’nın kukla lideri Ramazan Kadirov, yardımcısını bir televizyon yarışmasıyla seçmek için harekete geçti.

"Rusya 1" televizyon kanalında yayınlanacak "Ekip" adlı televizyon yarışmasının tanıtımında, isteyen herkesin yarışmacı olabileceği ifade ediliyor.

Yarışmanın internet sitesindeki katılım formunda, adaylara Kadirov'a nasıl yararlı olabilecekleri sorusu yöneltiliyor. Katılım için birkaç ufak koşul da belirtilmiş.

YARIŞMACILAR ÇEÇENİSTAN'A TAŞINACAK

Adayların bir ay kadar sürecek yarışma için işlerinden ayrılmaları ve çeşitli sınavlardan geçmek üzere Çeçenistan'a taşınmaları gerekiyor. Yarışmadaki sınavlarınsa normal bir insanın fiziksel kabiliyetlerinin ötesinde olmayacağı vurgulanıyor.

KAZANAN KADİROV'UN EKİBİNDE İŞE BAŞLAYACAK
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yarışmanın tanıtımında "Dağlara çıkacak, göllere gidecek, ormanlardan geçecek, Çeçenistan'ın ünlü tatil yörelerini görecek ve Çeçen misafirperverliğiyle, bir Çeçen düğününde kadınların hazırladıkları sofraları, gelenekleri göreceksiniz" dendi.

Yarışmanın organizatörleri ayrıca katılımcıların güvenliğini de garanti ediyor. Adayların Ramazan Kadirov ve bir jüri tarafından değerlendirileceği belirtiliyor. Kazanan katılımcı da Kadirov'un ekibinde daimi bir işe sahip olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23