• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küfürbaz Ragıp İBB’den besleniyor

Yeniakit Publisher
2016-05-27 08:24:00 - 2016-05-27 14:59:37
Küfürbaz Ragıp İBB’den besleniyor

Çapulcu yuvasına döndüğü gerekçesiyle eleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda bir skandal daha patlak verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden devlete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler yağdıran, teröristleri öven küfürbaz Ragıp Yavuz’un İBB’ye bağlı Şehir Tiyatroları’ndan beslendiği ortaya çıktı.

YAVUZ SELİM SALTUKOĞLU Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Şehir Tiyatroları’ndaki rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada, devlet kurumlarına ve AK Parti Hükümeti’ne karşı aşağılık hakaretlerde bulunan, teröristleri ise öven Ragıp Yavuz isimli yönetmenin, Şehir Tiyatroları’nda çalıştığı belirlendi. Sözde sanatçı Ragıp Yavuz’un büyük tepki çeken twitlerinden birinde “AKM’deki son gösteriden bu yana tam 8 yıl geçti ve binlerce gösteriden İstanbul mahrum kaldı! Erki elinde tutan şerefsizler utanır mı ki!..” dediği belirlendi. 

HER YERE VE HERKESE KÜFREDEN YÖNETMEN

@ragoyavuz adlı Twitter hesabı üzerinden çirkin paylaşımlar yapan Şehir Tiyatroları’nın küfürbaz yönetmeni Ragıp Yavuz, devlete meydan okuyan bir yorumunda, “Ülkenin doğusunda insanların girecek evi, batısında sokağa çıkacak hali kalmadı! S… gidin artık be!” ifadelerini kullanarak terörle mücadele yürüten güvenlik güçlerimizi hedef alıyor. 

CUMHURBAŞKANINA HAKARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çirkin ithamlarda bulunan Yavuz, vatansever Trabzonlulara da hakaret ettiği bir paylaşımında, “Devletten icazetle ‘kan içeceğim’ diyenlerin sırtının sıvazlandığı yerdir Trabzon! Recep Tayyip Erdoğan yine kollar Trabzon taraftarını!” dediği görülüyor. Devlet kurumu olan TRT’ye de söven Yavuz, 21 Şubat’ta şu ahlaksız tweeti paylaşmış: “TRT’nin yayın politikası değil yandaşlık, yavşaklık sınırlarını bile aştı.” 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bir paylaşımında ise, yemlendiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yöneten AK Parti’yi ahlak üzerinden eleştirmeye kalkan Yavuz, “AKP’nin hukuk ve ahlak anlayışında Metro Turizm sapıklığına ya ‘fıtrat’ derler, ya da ‘Bir seferden bir şey olmaz’. Yerse artık!” diyor.

 ‘HAYSİYET’İ AĞZINA ALAN ADAMA BAK

AK Parti Hükümeti’ni bozuk üslubuyla hedef alan İBB maaşlı yönetmen Yavuz’un, Twitter hesabında, “Bu hükümetten istifa beklemeyin! İstifa haysiyetli insan gerektirir” yorumunu paylaştığı tespit edildi. İBB’nin de hassasiyet gösterdiği değerlere sövüp bu kurumdan maaş almayı hangi haysiyete sığdırdığı merak edilen Ragıp Yavuz, sosyal medya üzerinden teröristlere güzellemeler yapmaktan da kaçınmıyor.

TERÖRİSTLERE ÖVGÜ

Terör örgütü TKP/ML üyesi olan ve 1973 yılında beraberindeki çete ile birlikte Tunceli’de askerlere  bombalı saldırı düzenleyen terörist İbrahim Kaypakkaya ilgili paylaşım yapan yönetmen Ragıp Yavuz, “18 Mayıs 1973… İbrahim Kaypakkaya unutulmayacak” sözlerini kullanıyor. Yavuz, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan gibi banka soyguncusu militanlara da çeşitli paylaşımları ile övgüler düzüyor.

FOTOĞRAFI DA SKANDAL

Küfürbaz yönetmen biyografisinin yer aldığı Şehir Tiyatroları’nun sitesindeki fotoğrafı da ayrı bir skandal. “sehirtiyatrolari.ibb.gov.tr” adresindeki tanıtımında Ragıp Yavuz’un fotoğrafında iki adet sigara ve çakmağın olduğu göze çarpıyor. Sigara reklamlarının dahi yasaklandığı günümüz Türkiyesi’nde böyle bir fotoğrafın İBB’nin sitesine nasıl konulabildiği merak konusu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23