• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kudüs’ü işgal etmek dünya düzenini bozmaktır

Yeniakit Publisher
2015-04-12 08:19:00 - 2015-04-11 23:47:02
Kudüs’ü işgal etmek dünya düzenini bozmaktır

Dünyaca ünlü 50’den fazla akademisyen, 15’inci Beytülmaksid Uluslararası Akademik Konferansı için Küçükçekmece’de buluştu.

Dünyaca ünlü 50’den fazla akademisyen, 15’inci Beytülmaksid Uluslararası Akademik Konferansı için Küçükçekmece’de buluştu. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Küçükçekmece Belediyesi ile Sabahattin Zaim Üniversitesi öncülüğünde gerçekleştirilen konferansın açılışına, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ile Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Abdal Fettah El Awaisi katıldı. Açılışta söz alan Prof. Dr. Yasin Aktay, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Sebahattin Zaim Üniversitesi’ne teşekkür ederek, “Hepimiz Beytülmakdis’in yurttaşlarıyız. Kudüs’e dair bir ilgiyi bizler sürekli kılmak zorundayız. Bilgi demek sadece bir entelektüel bilgi yığını demek değildir. Hayatı, toplumu değiştirebilen bir ilim demektir. Değişime yol açan bir bilinç, iradeye dönmediği zaman kuru bir bilgi olarak kalır. Kudüs tüm İslam medeniyetlerini içinde barındıran bir modeldir. Kudüs’ü işgal etmek demek, dünyanın düzenini bozmak demektir” dedi.

DUAMIZI RABBİM KABUL ETSİN VE ORADAKİ ZULMÜ KALDIRSIN

 Mescid-i Aksa’nın yetim kalmasında dünyadaki Müslümanların payının büyük olduğuna değinen Temel Karadeniz ise, “Mescid-i Aksa ve Kudüs denildiği zaman gözleri yaşaran bir Cumhurbaşkanımız olduğu için çok şanslıyız. İlmi inancıyla yoğuran bir akademik kadroya sahip olduğumuz için de çok şanslıyız. Üzerimizdeki vebali kaldırmak için uğraşanların bu gayretini Rabbim fiili dua olarak kabul etsin ve oradaki bu zulmü bitirsin inşallah” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23