• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kudüs'te yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı

Yeniakit Publisher
2017-12-17 15:28:00 - 2017-12-17 15:29:25

Kudüs izlenimlerini aktaran Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Kudüs'te yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı

Bir kaç ay önce Almanya'da ses getiren konuşma yaparak “Almanları susturan Türk” olarak tanınan yazar Tuğrul Selmanoğlu, kendi videosunu çekerek Kudüs izlenimlerini anlattı. Filistin'in yaşadığı işgali anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkiye ve Erdoğan karşıtı söylemlerin zirve yaptığı Almanya'da, ülke televizyonunda yayınlanan bir tartışma programına konuk olan Tuğrul Selmanoğlu, verdiği cevaplarla dünyada gündem olmuştu. Selmanoğlu Alman devlet televizyonu olan ARD'de yayınlanan bir tartışma programda yer alan 5 Alman katılımcının Türkiye aleyhine yaptıkları iftiralara karşı verdiği cevaplar ile Türkiye'nin ve gurbetçi Türklerin içinden geçenleri Almanların suratına bir bir haykırmıştı.

"ERDOĞAN'A SALDIRARAK İSLAM'A SALDIRDIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSUNUZ"

Selmanoğlu, "Aslında Erdoğan'a saldıranlar gerçekte İslam'a saldırmaya çalışıyorlar. Erdoğan'ın şahsında İslamcılık görüyorsunuz ve Erdoğan'a saldırarak İslama saldırdığınızı düşünüyorsunuz. Bunu oy kaygısı ile yapıyorsunuz. Hollanda örneğinde görüldüğü gibi. Kısa vadede bu size bir iki puan kazandırabilir. Ama asıl islam düşmanlığı ile oy avcılığı yapanlar ırkçı partilerdir, ve uzun vadede aslında bu tavrınızın onlara yaradığını göreceksiniz. Asıl onların değirmenine su taşıyorsunuz. Bir gün yaptığınız hatayı anlayacaksınız."cevabını vermişti.

Die Welt gazetesi programa damga vuran Selmanoğlu manşetine çıkarmış "Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı." başlığını kullanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"KUDÜS'Ü ANLAMAYAN İSLAM'I ANLAYAMAZ"

Selmanoğlu araba kullanırken İslam dünyasına seslendi. Kudüs'teki ABD ve İsrail protestolarından döndükten sonra yaşanan olayları ve izlenimlerini anlatan Selmanoğlu, “Kudüs'ü anlamayan İslam'ın durumunu anlayamaz” dedi. Çok duygulu olduğu gözlenen ünlü yazar Müslümanların düştüğü durum karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Latif Bozdoğan

[email protected]

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23