• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küçükçekmece'ye yeni SGK binası müjdesi

Yeniakit Publisher
2014-10-22 12:26:00 -
Küçükçekmece'ye yeni SGK binası müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i makamında ziyaret ederek, Küçükçekmece’ye yapılması planlanan yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binası ile ilgili bilgi aldı.

‘KARADENİZ: KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN BÜYÜK KAZANIM OLACAK’

Konuyla ilgili Bakan Çelik’i bilgilendiren Başkan Karadeniz, Küçükçekmece Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ilçe için büyük bir kazanım olacağını dile getirerek, ‘Bu önemli yatırım hizmete girdiğinde Küçükçekmeceliler Güneşli’de ki Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldıkları hizmeti buradan almaya başlayacaklar ve kolayca işlemlerini halledebilecekler.’ diye konuştu.

İlçeye yapılacak modern SGK binasının özelliklerinin konuşulduğu ikili görüşme sonrası Başkan Temel Karadeniz, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Çelik’e teşekkür etti.

‘BAKAN ÇELİK: ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ’

Vatandaşların sosyal güvenlik hizmetini daha rahat alabilmeleri için bu tür projeleri çok önemsediklerini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de önceliklerinin vatandaş memnuniyeti olduğunu kaydederek, Başkan Karadeniz’e hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.  
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ziyarette, Başkan Karadeniz’e hayırlı olsun temennilerini ileten Bakan Faruk Çelik, yeni görevinde de başarılar diledi.

Yer tahsisi Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak yeni SGK binasının inşası, Halkalı’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yaptırılacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23