• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küçükçekmece Belediyesi II. Yarışma Festivali için imzayı attı

Yeniakit Publisher
2014-10-15 13:36:00 -
Küçükçekmece Belediyesi II. Yarışma Festivali için imzayı attı

Eğitimde marka olmayı hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, il ve ilçe genelinde düzenlediği yarışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imza töreni gerçekleştirildi. Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene; Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

‘PROTOKOLLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, eğitimde en iyi seviyeye ulaşabilmek için gayretlerinin devam edeceğini belirterek, ‘ Dünyayı değiştirmek için farklı hadiselere bakabilen bir kişi bile yetebilir. Öğrencilerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, Küçükçekmecemiz değişecek, gelişecek. Önümüzdeki dönemde de kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Protokollerimiz ve işbirliğimiz devam edecek. ‘diye konuştu.

‘BAŞKAN KARADENİZ’ E TEŞEKKÜRLER’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da ‘Başkanımız, milli eğitimin yapmakla yükümlü olduğu pek çok konuyu üstlenerek, çalışmalar gerçekleştiriyor. ‘diyerek, Başkan Temel Karadeniz’e teşekkür etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da eğitime desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ettiği konuşmasında; ilçedeki 8 okulda okul öncesi 3-4-5 yaş eğitimlerinin yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

HALK OYUNLARI EKİBİ RENK KATTI

Konuşmaların ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz yarışma protokolünü imzaladı. Bilgi Evleri Halk oyunları ekibi de Kırklareli yöresi gösterileriyle törene renk kattı.

Protokol çerçevesinde İstanbul ve Küçükçekmece geneli okullarda; Davranış Güzeli, Yeteneklisiniz, Hangi Sen Olmak İstiyorsun, Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışmaları gerçekleştirilecek. Değerler Eğitimi’nde farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışmalar sonunda dereceye giren öğrenciler, yurt dışı seyahatleri, laptop, cep telefonu ve cumhuriyet altını ile ödüllendirilecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23