• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkut Özdemir dağ evi sahibi olmak isteyenlerin hayalleri bizimle gerçek oluyor

Yeniakit Publisher
2016-07-29 13:52:00 -
Korkut Özdemir dağ evi sahibi olmak isteyenlerin hayalleri bizimle gerçek oluyor

Korkut Özdemir "Kütük Ev Projelerimiz Türkiye geneli satışı ve montajı ile her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Anadolu'da organik yaşama Kütük Evlerimiz ile büyük katkı sunacağız" ifadelerinde bulundu.

Metropollerdeki  kalabalıktan sıkılan insanların , doğaya kaçış özlemi her geçen gün artıyor . İstanbul Kentsel Dönüşüm  A.Ş nin genç patronu Korkut Özdemir , birçok Toki ve Emlak Konut projelerini başarı ile tamamladıklarını  ve bu deneyimlerini artık , şehir merkezlerinde değil de , şehirden uzak bölgelerde , orman dokusuna tamamen sadık kalarak ,  bu bölgelerin, iklimine ve kültürüne uygun , kütükten evler üretmeye başladıklarını anlattı.  

KORKUT ÖZDEMİR "KÜTÜK EV PROJEMİZ İLGİ ODAĞI OLDU"

Kendisi aynı zaman'da peyzaj mimarı ve kentsel tasarımcı olan İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat A.Ş yönetim kurulu başkanı Korkut Özdemir ; Birçok ülkede ki ağaç türlerini incelediklerini , bunlardan Türkiye'ye en uygun olanları belirleyip ithalata başladıklarını belirtti. Getirdikleri kütükleri buradaki uzman kadrosuyla işleyip , kişilerin taleplerine  göre dizayn ettiklerini belirten Korkut Özdemir . Artık doğaya kaçmak hayal değil , çok uygun rakamlara insanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz dedi. 


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23